Florida – Carolina ponturi pariuri 24.05.2023

Scris de Andrei Cinculescu23/05/2023
1
2.35
X
3.90
2
2.62
Florida Panthers
Carolina Hurricanes
COTA PONT
1.52

In aceasta seara, incepand cu ora 03:00, Florida Panthers urmeaza sa primeasca vizita celor de la Carolina Hurricanes, intr-un duel ce conteaza pentru meciul cu numarul 4 din seria de semi-finala din NHL. Pontul meu este in cota 1.52!

Florida Panthers

  • Surprinzator, Florida Panthers a reusit sa se impuna la limita si in disputa cu numarul 3 din seria de semi-finala din NHL, scor 1-0. Astfel, scorul general a devenit de 3-0.
  • Spun surprinzător, deoarece din punctul meu de vedere, Carolina Hurricanes are un lot de jucatori mult mai valoros. In jocul precedent, Reinhart a fost singurul jucator care a reusit sa modifice tabela de marcaj.
  • In momentul de fata, Florida Panthers nu se confruna cu probleme importante de lot, avand la dispozitie toti jucatorii de baza. Singurule absente raman in continuare Knights si Hornqvist. 

Carolina Hurricanes

  • In urma celor 3 infrangeri suferite pana acum, Carolina Hurricanes este foarte aproape de a parasi competitia. Sansele acesteia de a se califica in finala sunt foarte mici, spre nule.
  • Intr-adevar, rezultatul din meciul anterior este putin mincinos, asta daca luam in considerare cele 32 de suturi incadrate spre spatiul portii, in comparatie cu cele 17 trimise de Florida. 
  • La Carolina nu am vazut inca un joc de echipa. Spre exemplu, singurul jucator ofensiv care a pus probleme seriose apararii panterelor a fost Aho.
  • Acesta a avut in meciul precedent 5 ocazii clare de a marca. Nu au fost raportate probleme noi de lot pentru jocul de astazi. 

Intalniri directe

In urma victoriei obtinute in meciul precedent, Florida Panthers a ajuns la 6 rezultate pozitive din ultimele 10 dispute sustinute in fata celor de la Hurricanes. 

Cote pariuri

Pontul regasit mai jos a fost plasat pe platforma Betano, deoarece aici am gasit cea mai mare cota de pe piata. Pe acest site de pariuri poti gasi de asemenea multe alte selectii foarte interesante. 

Florida Panthers – Carolina Hurricanes ponturi pariuri

Din punctul meu de vedere, avem sanse extrem de mari sa asistam si in aceasta seara la o partida super echilibrata, in care liniile ofensive vor fi trecute in plan secund.

Am sa merg din nou tot pe linia de sub 6,5 goluri. Pana acum, cele doua protagoniste au prezentat un joc extrem de tacticizat. Drept dovada, toate cele 3 confruntari de pana acum s-au incheiat cu un maximum de 5 goluri marcate.

Chiar daca Hurricanes este obligata sa castige acest duel, asta pentru a spera in continuare la o califcare miraculosa, nu o vad pe aceasta sa preseze foarte mult in ofensiva. Pariul inteligent merge din nou pe un total de maxim 6 goluri inscrise.
Florida Panthers – Carolina Hurricanes
Pronostic: 
Sub 6,5 goluri (Inclusiv prelungiri)
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: