PAOK – PSV ponturi pariuri 05.11.2020

Scris de Zamfi04/11/2020

Duelul intertesant  de pe Toumba Stadium din Thessaloniki, dintre PAOK si PSV, se va disputa Joi seara, cu incepere de la ora 19:55 si va fi arbitrat de centralul polonez Daniel Stefanski.

Pentru intalnirea dintre cele doua formatii v-am pregatit un pont exclusiv pe goluri, care poate fi combinat si cu alte pronosticuri ale colegilor mei.

⚽ 1. PAOK.

Grecii au acumulat 2 puncte in Grupa E a UEFA Europa League iar in aceasta partida ii vor intalni pe cei de la Eindhoven, intr-un duel direct pentru locul al doilea. Au terminat la egalitate, scor 0:0 in deplasarea din Spania contra Granadei dar si pe teren propriu, scor 1:1 contra cipriotilor de la Omonia.

Pe plan intern, echipa lui Garcia se situeaza pe pozitia a 4-a, unde a acumulat 13 puncte cu un golaveraj pozitiv de 9:3, iar in ultima partida de campionat, s-a impus cu 3:1 in deplasarea de la Panetolikos. Printre marcatorii echipei, il putem remarca pe atacantul Karol Swiderski, in timp ce, in Europa League, singurul gol a fost marcat de Thomas Murg.

In partida contra olandezilor, singura absenta este a fundasului Adrian Pereira, acesta fiind accidentat, iar grecii spera sa castige toate cele 3 puncte intr-o grupa echilibrata. Remarc faptul ca PAOK are 7 partide consecutive pe teren propriu in care a marcat cel putin o data.

⚽ 2. PSV.

Olandezii au reusit prima victorie din aceasta grupa in deplasarea din Cipru contra Omoniei, unde s-au impus cu 2:1 printr-un gol marcat in minutul 90+2 de atacantul Donyell Malen, iar in prezent, se situeaza pe pozitia a 2-a, la un punct distanta de liderul Granada.

In campionat, dupa 7 runde disputate, ocupa pozitia a 3-a cu 16 puncte, golaveraj 16:5, iar in ultima partida, s-a impus pe propriul teren cu scorul de 4:0 contra lui Den Haag, partida in care mijlocasul englez Madueke a marcat o dubla.

Echipa antrenata de neamtul Schmidt are 14 partide disputate pe teren strain in toate competitiile, in care a marcat cel putin un gol in meci, iar in 6 din ultimele 8 s-a inscris de minin 3 ori. Totodata, observ faptul ca, in ultimele 5 partide consecutive s-au marcat cel putin 3 goluri.

⚽ 3. Intalniri directe

Cea mai recenta partida dintre cele doua formatii a fost in vara anului 2012, intr-un meci amical, terminata cu victoria olandezilor scor 2:0.

⚽ 4. PAOK – PSV echipe probabile

PAOK (3-4-3): Zivkovic– Ingason, Varela, Michailidis-Matos, Schwab, Esiti, Giannoulis- Murg, Colak, Zivkovic .

PSV (4-3-3): Mvogo– Max, Boscagli, Teze, Hendrix- Thomas, Sangare, Gotze-Madueke, Malen, Ihattaren.

6. PAOK – PSV ponturi pariuri

PAOK – PSV ponturi pariuri

Consider ca partida va fi una ofensiva, tinand cont de faptul ca grecii marcheaza aproape de fiecare data pe propriul teren, olandezii de la PSV aflandu-se in aceeasi forma cand vine vorba de meciurile disputate pe terne strain. Ambele formatii au castigat ultimul meci in campionatele din care fac parte, partide in care s-au marcat cate 4 goluri. Ma astept ca duelistele din aceasta partida sa lupte pentru toate cele 3 puncte dar trebuie sa remarcam faptul ca in componenta echipei olandeze se afla jucatori de o calitate superioara comparativ cu echipa adversa, aici putand fii evidentiat fostul jucator a lui Bayern Munchen si Borusia Dortmund, Mario Gotze.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
PAOK – PSV
Pronostic: 
peste 2,5 goluri
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: