Paraguay – Brazilia ponturi pariuri 09.06.2021

Scris de Bmg08/06/2021

Brazilia porneste mare favorita la duelul de miercuri cu Paraguay, chiar daca joaca in deplasare. Ai pariat ceva? Mergi pe oaspeti? Eu sunt de parere ca am identificat o cota de siguranta, care sa ne aduca ceva profit. Gasesti mai jos pariul meu, alaturi de analiza detaliata a partidei. Se joaca de la ora 03.30, in runda cu numarul 8 din calificarile la Cupa Mondiala.

⚽ 1. Paraguay.

Echipa gazda s-a descurcat foarte bine pana acum in preliminarii si ocupa locul 4 in clasament. Interesant ca vine dupa 3 remize la rand, iar daca vrei o cota buna pentru biletul zilei cota mare.

Paraguay este totusi neinvinsa pana acum, iar runda trecuta a scos un punct mare in Uruguay (0-0). Marcheaza in medie sub un gol pe meci, insa incaseaza foarte putin. Apararea este fara discutie un punct forte.

Trebuie spus ca Antonio Sanabria nu este in lot.

⚽ 2. Brazilia.

Selecao domina pana acum calificarile la Cupa Mondiala si este lider cu 4 puncte avans dupa 5 partide. Mai exact, a castigat toate partidele din preliminarii si iti recomand sa joci pe ea si ponturi Copa America saptamana viitoare.

Brazilia vine dupa un succes important, acasa cu Ecuador. A fost un 2-0 cu ambele goluri marcate dupa pauza. Mai trebuie spus ca are cel mai prolific atac si cea mai solida aparare din competitie. Totul o recomanda.

Everton Ribeiro, Thiago Silva, Dani Alves si Lucas Verissimo vor lipsi cauza problemelor medicale.

⚽ 3. Paraguay – Brazilia intalniri directe.

Ultima data s-au confruntat in 2019, la Copa America in sferturile de finala. Brazilia a mers mai departe dupa prelungiri.

⚽ 4. Paraguay – Brazilia echipe probabile.

Paraguay (4-3-3) : Silva; Rojas, Gomez, Balbuena, Alderete; Gimenez, Lucena, Villasanti; O. Romero, A. Romero, Almiron.
Brazilia (4-3-3) : Alisson; Danilo, Militao, Marquinhos, Sandro; Casemiro, Luiz, Paqueta; Richarlison, Firmino, Neymar.

⚽ 5. Paraguay – Brazilia cote pariuri.

Winmasters plateste la o cota de 2.10 pariul pe „Ambele echipe marcheaza”, unul care eu cred ca va fi verde. Daca iti place sa joci la easy-money, acelasi operator de da o cota de 1.35 pentru „Brazilia castiga una din reprize”.

⚽ 6. Paraguay – Brazilia ponturi pariuri.

Paraguay – Brazilia ponturi pariuri

Eu cred ca aici vom vedea un meci destul de frumos, cu minim 2 reusite pe tabela de scor. Din moment ce Brazilia are cel mai prolific atac din competitie, este clar ca vom vedea goluri. Se apropie de 3 reusite in medie pe partida.

Am ales intervalul 2-4 reusite. Nu cred sa trecem de limita maxima, asta pentru ca echipa gazda nu face meciuri cu exagerat de multe goluri. Ambele partide disputate de ea acasa pana acum s-au incadrat pe interval.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Paraguay – Brazilia
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.64 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: