Pariu cu cota 11 pe care-l putem face singuri sa fie castigator!

0

Actualizare 14 mai 2019: In 4 zile de la scrierea initiala a articolului cota pentru ca USR+PLUS sa castige Alegerile Parlamentare Europene a scazut de la 11 la 7! 

In acest articol o sa-ti prezint un pariu pe care toti romanii pot sa-l faca sa fie castigator.  Pariul poate fi plasat AICI inca de acum si va fi stabilit in 27 mai 2019.

Este vorba de un pariu pe Alegerile Parlamentare Europene care vor avea loc in Romania in data de 26 mai 2019. Prin urmare putem participa activ fiecare dintre noi la castigarea acestui pariu, votand partidul in randul caruia regasim cele mai putine persoane care au probleme penale. 

Respectivul bet cu cota 11 este USR+PLUS va obtine cel mai mare procentaj de voturi la alegerile din 26 mai. Realistic vorbind este un pariu cu o sansa mica de reusita. La fel de adevarat este faptul ca la startul editiei curente a Ligii Campionilor Liverpool avea cota 12 sa castige trofeul, iar Tottenham cota 28. Prin urmare ambele aveau cote mai mari sa castige Champions League decat USR+PLUS la Europarlamentare.

Privind peste cotele existente pe ACEASTA PAGINA observam ca PNL este principalul partid favorit la aceste alegeri. Partidul condus de Ludovic Orban primeste cota 1.65. Nu foarte departe avem PSD-ul, cu o cota de 2.10.

La mare departare de cele 2 o gasim pe USR+PLUS, care dupa cum spuneam primeste cota 11. Urmeaza apoi ALDE (cota 25) si PRO Romania (cota 27). Ultimele 2 partide creditate cu sanse de a castiga aceste Alegeri Parlamentare Europene sunt PMP si UDMR, ambele primind cota 101.

In final vin si cu o recomandare, indiferent pe cine ai vota: in drumul spre agentia de pariuri pe 26 mai fa si o escala la sectia de vot. 

Pariaza AICI pe Alegerile Parlamentare Europene din Romania!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
13 din 1968%+184.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here