Pariul zilei 02.05.2015

462

pariul zileiVezi aici pariul zilei fotbal de sambata, 2 mai 2015 – Cel mai bun pariu de astazi in opinia noastra este pentru un meci din prima liga fotbalistica din Slovenia.

In primul meci al etapei a 31-a Olimpija Ljubljana va juca acasa pe terenul celei mai slabe formatii din liga, Radomlje. Echipa gazda nu trece printr-o perioada prea fasta si in ultimele trei etape n-a obtinut vreun succes, totul culminand cu esecul suferit in etapa trecuta cu 1:4 pe terenul liderului Maribor. Astazi insa Olimpija credem ca poate razbuna aceste rezultate mai modeste. Va intalni o formatie care a primit minim trei goluri in trei din ultimele cinci partide. Virtual retrogradata Radomlje are in acest sezon sapte deplasari in care a luat mai mult de doua goluri. Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori in acest sezon. De fiecare data Olimpija a marcat cate patru goluri. Motivata de lupta data cu Domzale pentru locul trei credem ca Olimpija va inscrie si astazi minim trei goluri.

  • Pariul zilei 2 mai 2015 > Olimpija Ljubljana – Radomlje > Olimpija Ljubljana sa marcheze peste 2.5 goluri, cota 1.833 la Sportingbet.ro

Jucati aici pariul zilei si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here