Pariul zilei si meciul zilei 27.04.2015

410

pariul zileiPariul zilei si meciul zilei 27.04.2015Pariul zilei de astazi, 27 aprilie 2015, s-a nimerit sa fie chiar oferit la meciul zilei in opinia celor de la Sportingbet. Întalnirea de pe Mestalla dintre Valencia si Granada este singura programata in primele cinci campionate de top, asa ca pe undeva este normala aceasta alegere.

Am ales ca pariu al zilei de luni victoria Valenciei inca de la pauza iar ca argumente avem:
– motivatia gazdelor de a obtine o victorie cu care ar reveni pe locul patru
– faptul ca acasa Valencia are 13 victorii din 16 posibile in acest sezon iar in in opt din aceste partide castigate pe Mestalla a condus inca de la pauza
– Granada este cea mai slaba echipa intr-un clasament al deplasarilor din La Liga, avand 11 esecuri in 16 partide. In sapte din aceste partide pierdute a cedat inca de la pauza
– numarul mare de absenti din tabara oaspetilor, lipsesc urmatorii: Juan Carlos (m 17/0), Foulquier (f 24/0), Babin (f 30/1), Javi Marquez (m 21/0), Murillo (f 19/0), Ruben Perez (m 9/0)

Toate aceste aspecte ne fac sa credem ca victoria Valenciei inca de la pauza este pariul zilei.

  • Pariul zilei 27.04.2015 > Valencia – Granada > 1 pauza / 1 final, cota 1.833 la Sportingbet.ro

Valencia – Granada meciul zilei la Sportingbet 

Pariaza scorul corect al jocului de pe Mestalla si vei primi marti un loz razuibil in valoare de 5 RON. Puteti paria chiar si de 2 RON pe un scor corect si veti avea sansa de a castiga atat pariul, cat si o alta suma de bani de pe urma lozului razuibil. In plus, plasand un singur pariu la Sportingbet puteti participa si la alte concursuri, unul dintre ele a inceput chiar astazi. Detalii in articolul Meciul zilei la Sportingbet.

meciul zilei 27.04

Pariati aici pe meciul si pariul zilei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here