Parma – Sampdoria ponturi pariuri 24.01.2021

Scris de Bmg24/01/2021

Ultimul meci de duminica din Serie A este si unul foarte echilibrat, in care iti recomand sa eviti pariurile pe rezultat final. Ma refer la confruntarea dintre Parma si Sampdoria, care este programata cu incepere de la ora 21.45. Daca nu ai gasit ce sa pariezi pe acest duel, sa stii ca mai jos gasesti o predictie in care eu am foarte mare incredere.

⚽ 1. Parma.

Trupa lui Mihaila dezamageste in acest sezon si o gasim pe locul 18 in Serie A, in zona rosie. Romanul a marcat la mijlocul saptamanii in Cupa Italiei cu Lazio, la primul meci al sau ca titular. Echipa sa a fost insa eliminata.

Parma are acum o serie negativa de 9 meciuri fara succes in campionat. Tocmai de aceea poti paria in sansa dubla 2X la Betano, una dintre casele de pariuri cu cote mari pe rezultat final.

Gazdele au remizat in etapa precedenta, pe terenul celor de la Sassuolo (1-1). Au acum o serie de 3 infrangeri la rand acasa in Serie A. Trebuie spus ca sunt destule probleme de efectiv pentru echipa gazda, care nu se bazeaza la acest meci pe Balogh, Valenti, Nicolussi Caviglia, Bruno Alves, Osorio, Laurini si Karamoh.

⚽ 2. Sampdoria.

Echipa oaspete sta mai bine in clasament decat adversara si o gasim in acest moment pe locul 11 in Serie A. Nu are pretentii europene, dar cel mai probabil nici cu retrogradarea nu va avea emotii.

Sampdoria vine dupa o victorie importanta, acasa cu Udinese (2-1). A scos 6 puncte din precedentele 3 runde si forma de moment nu este deloc rea. Vorbim despre o echipa spectaculoasa, care marcheaza si incaseaza. Anterioarele ei 3 partide disputate in liga au fost GG.

Gabbiadini si Ferrari sunt singurii absenti din tabara oaspetilor la acest duel.

⚽ 3. Parma – Sampdoria intalniri directe.

Cele mai recente confruntari directe au fost in campionatul trecut, atunci cand si-au impartit victoriile, fiecare castigand pe terenul adversarei. 3 din ultimele 4 dispute directe au fost GG, asa ca poti juca ponturi fotbal pe goluri.

⚽ 4. Parma – Sampdoria echipe probabile.

Parma (4-3-3) : Sepe; Conti, Iacoponi, Gagliolo, Giu Pezzella; Hernani, Brugman, Kurtic; Kucka, Cornelius, Gervinho.
Sampdoria (4-4-1-1) : Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto; Verre; Quagliarella

⚽ 5. Parma – Sampdoria cote pariuri.

Am analizat oferta Betano si imi place cota de 1.90 pentru pariul „Peste 2.5 goluri”. Tot la Betano recomand si cota 1.78 pentru „Pauza sau final X”.

⚽ 6. Parma – Sampdoria ponturi pariuri.

Parma – Sampdoria ponturi pariuri

Eu prevad un meci cu cel putin doua reusite pe tabela. Avem fata in fata doua echipe care au nevoie de puncte, care nu se pot multumi cu remiza si care cel mai probabil vor aborda ofensiv partida. Ambele incaseaza destul de usor gol si ma bazez pe asta.

Parma va marca, fiindca are oameni de calitate in fata, precum Cornelius si Gervinho. De partea cealalta, Sampdoria a facut GG la 3 din anterioarele 4 partide disputate. In aceste conditii, eu sunt de parere ca pronosticul 2-4 goluri merge la sigur.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Parma – Sampdoria
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: