Patricia Tig – Xiaodi You ponturi 13.02.2020

0

Patricia Tig continua forma buna din acest debut de sezon, reusind o victorie importanta din postura de contrafavorita in primul tur impotriva lui Yafan Wang. In turul secund va intalni o alta reprezentanta a Chinei, Xiaodi You, meci ce va avea loc joi, in jurul orei 10:00, fiind transmis in direct pe canalele Digisport.

Patricia Tig - Xiaodi You ponturi

@Treizecizero

?1. Patricia Tig

Jucatoarea de 24 de ani se afla pe locul 105 WTA, urcand saptamanal in clasament in urma ultimelor rezultate notabile obtinute din ultima perioada.

Romanca si-a inceput revenirea anul trecut, cand a ajuns pana in finala de la Bucuresti, urmand victoria din turneul ITF de la Karsluhe.

In acest inceput de an a disputat deja 2 finale de turneu ITF, fiind intr-o forma excelenta, in timp ce in primul tur de la Hua Hin a trecut de Yafan Wang, din China, cu 7-6 in setul decisiv, meciul avand o incarcatura emotionala foarte ridicata spre final.

?2. Xiaodi You

In varsta de 23 de ani, jucatoarea din China ocupa in prezent locul 210 in clasamentul WTA, fiind cea mai buna clasare din cariera.

A luat parte doar in turnee de nivel ITF in intreaga cariera, alternand cele din China cu cele din America, majoritatea avand loc pe suprafata dura.

Dupa o serie destul de lunga de turnee nereusite, in primul tur de la Hua Hin a reusit sa o invinga pe australianca Ellen Perez, in minimum de seturi.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data, chiar in urma cu o saptamana, intr-un turneu ITF din Thailand, Patricia Tig impunandu-se cu 2-1 la seturi.

? 4. Date statistice

Patricia Tig traverseaza o forma buna in aceste momente, 1.70 e cota pentru victoria romancei in minimum de seturi.
Meciul direct de saptamana trecuta a fost decis in 3 seturi, 2.70 e cota pentru ca jucatoarea partida sa fie decisa in set decisiv.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Patricia Tig – Xiaodi You cote pariuri

?6. Patricia Tig – Xiaodi You ponturi pariuri

Atat Yafan Wang, cat si meciul precedent disputat anterior a demonstrat faptul ca jucatoarele din China sunt foarte dispuse la un efort de lunga durata intr-un meci, iar datorita acestui aspect, ma astept din nou la un meci lung, care va fi decis cel mai probabil intr-un set decisiv, chiar daca Patricia Tig are un moral excelent si porneste cu prima sansa.

P. Tig - X. You
Pronostic: Peste 19.5 game-uriCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here