Pedro Sousa – Casper Ruud ponturi 16.02.2020

0

O finala putin surprinzatoare va avea loc in acest an la Buenos Aires, intre portughezul Pedro Sousa, care a benficiat de abandonul lui Diego Schwartzman si norvegianul Casper Ruud, jucator redutabil pe aceasta suprafata. Meciul dintre cei doi este programat la ora 20:00.

Pedro Sousa - Casper Ruud ponturi

@ATPTour

?1. Pedro Sousa

Jucatorul portughez, in varsta de 31 de ani, se afla in prezent pe locul 145 in clasamentul ATP al probei de simplu, reusind astfel cel mai bun rezultat din ultimele sezoane.

In mare parte a carierei sale a luat parte in turnee de zgura, fiind suprafata pe care se simte cel mai confortabil, insa in ultimele sezoane, din cauza clasamentului scazut, Pedro Sousa a fost nevoit sa dispute in special turnee de nivel Challenger.

Invins in calificari, portughezul a beneficiat de o pozitie de Lucky Looser pentru a accede pe tabloul principal, unde a reusit sa obtina victorii importante la jucatori precum Josek Kovalk sau Thiago Monteiro.

?2. Casper Ruud

Jucatorul norvegian de 21 de ani se afla in prezent pe locul 45 in clasamentul ATP, traversand cea mai buna perioada a carierei.

Anul trecut a fost aproape de a castigat primul turneu ATP, fiind invins in finala de la Houston de chileanul Christian Garin.

Chiar daca a alternat suprafetele de hard si zgura, rezultate arata ca pe zgura se simte cel mai confortabil, preferand schimburile lungi de mingi, lente, din spatele terenului.

Forma sa din aceasta saptamana a fost una excelenta, pierzand un singur set pe parcurs, impotriva lui Juan Londero in semifinale, insa in multe alte partide a obtinut victorii extrem de clare.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit o singura data, in 2018, intr-un turneu Challenger disputat pe zgura, unde Pedro Sousa s-a impus cu 2-1 la seturi.

? 4. Date statistice

Pedro Sousa a castigat singura confruntare directa, 5.40 este cota pentru ca portughezul sa repete performanta anterioara.
Casper Ruud a fost extrem de autoritar in aceasta saptamana, 1.50 e cota pentru o victorie in minimum de seturi a jucatorului norvegian.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Pedro Sousa – Casper Ruud cote pariuri

?5. Pedro Sousa – Casper Ruud ponturi pariuri

Finala aceasta are un singur favorit cert, in persoana norvegianului Casper Ruud, care dupa infrangerea suferita anul trecut in finala de la Houston, incearca sa isi treaca in palmares primul titlu ATP. In aceasta saptamana a aratat un tenis de cel mai inalt nivel, iar Pedro Sousa, in ciuda unei prestatii solide in meciurile precedente, nu pare a avea armele de a contracara jocul constant al jucatorului norvegian, iar eu mizez astfel pe victoria lui Casper Ruud in minimum de seturi.

P. Sousa - C. Ruud
Pronostic: C. Ruud 2-0Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here