Peru – Paraguay ponturi pariuri 03.07.2021

Scris de Johnny02/07/2021

Sferturile de finala de la Copa America incep vineri spre sambata noaptea. Prima confruntare are loc de la ora Romaniei 00:00, iar fata in fata se vor afla reprezentativele din Peru si Paraguay.

Unde se joacă Peru – Paraguay?

Meciul se joaca la Goiania, pe cel mai mic stadion de la Copa America, Estadio Olimpico Pedro Ludovico. Ambele grupari au jucat deja pe aceasta arena si niciuna dintre ele n-a fost inca invinsa la Goiania.

Vremea va fi perfecta pentru fotbal. Nu vor fi niciun fel de precipitatii, iar la startul intalnirii termometrele vor indica aproximativ 23 de grade Celsius.

Informatii echipe

Peru

As putea spune ca a avut evolutii excelente in prima faza a competitiei. A incheiat pe locul 2 o grupa din care au mai facut parte Brazilia, Columbia, Ecuador si Venezuela. A impresionat pe toata lumea prin faptul ca a depasit-o pe Columbia. N-a pierdut decat un singur meci, scor 0-4 in fata tarii gazda, Brazilia.

Trei din cele patru partide ale sale au fost foarte spectaculoase si s-au incheiat cu 3+. Totusi, eu nu voi miza pe un pronostic Copa America pe goluri multe. E de asteptat sa abordeze o tactica ceva mai defensiva acum ca joaca in fazele eliminatorii. Are un culoar bun si cred ca este capabila sa atace semifinalele, la fel cum a facut-o si la editia din 2019.

Se pare ca decizia de a-l lasa acasa pe Paolo Guerrero a fost una inspirata. Lapadula s-a prezentat bine in atac si chiar a dat deja un gol. E de apreciat si evolutiile lui Carrillo, care a inscris cate un gol un ultimele doua partide. Cred ca acestia sunt jucatorii de urmarit in confruntarea de vineri noaptea.

Jucatori indisponibili –
Jucatori incerti: –

Paraguay

A strans sase puncte in grupa A. Au fost suficiente pentru a se clasata pe locul trei, chiar in urma Argentinei si a Uruguayului. Cel mai bun meci de pana acum l-a facut in fata lui Chile, pe care a invins-o cu 2-0. E o echipa destul de pragmatica, iar pe biletul zilei poate ca ar merge bagat un NG, ultimele sale trei confruntari fiind fara goluri marcate in ambele porti.

Este in fata unui rezultat foarte bun si e de asteptat sa nu-si asume riscuri mari in atac. Se va baza foarte mult pe jocul defensiv, care de altfel a functionat foarte bine la acest turneu final. In niciuna din cele patru partide jucate n-a luat mai mult de un gol. Chiar si Argentina si Uruguay s-au chinuit foarte mult sa-i penetreze defensiva.

Nu sunt probleme de efectiv inaintea acestui duel. Va fi interesant de urmarit prestatiile lui Almiron, Angel Romero si Samudio. Cei trei au facut pana acum foarte bine faza de contraatac si probabil vor pune si acum in mare pericol poarta adversa.

Jucatori indisponibili: -.
Jucatori incerti: –

Peru – Paraguay echipe probabile:

Peru (4-2-3-1): Gallese – Corzo, Ramos, Callens, Trauco – Tapia, Yotun – Carrillo, Pena, Cueva – Lapadula.
Paraguay (4-2-3-1): Silva – Espinola, Gomez, Alonso, Alderete – Villasanti, Gimenez – Romero, Almiron, Samudio – Avalos.

Peru – Paraguay cote pariuri

  • La Superbet online avem o cota foarte buna la 0-0, de 6.50 – Pariaza acum la Superbet cu bonus 500 RON
  • Pentru gol marcat dupa minutul 28 cota este de 1.98 – Pariaza acum la Betano cu bonus 1.000 RON
  • O pasa de gol data de Angel Romero e cotata la 6.00 – Pariaza acum la 888sport cu bonus 1000 RON

Ponturi pariuri Peru – Paraguay

Peru – Paraguay ponturi pariuri

In general meciurile eliminatorii de la Copa America sunt cam lipsite de spectacol. La editia precedenta toate sferturile de finala au fost de 0-2 goluri. Nici in acest meci nu ma astept sa asistam la un spectacol total, mai ales ca se intalnesc doua echipe care n-as putea spune ca exceleaza la capitolul ofensiv.

Sigur, ambele echipe au avut in grupe cateva partide cu destul de multe goluri marcate. De data aceasta situatia va sta total diferit deoarece avem parte de o partida eliminatorie. Ambele grupari pot produce un rezultat mare, astfel ca ma astept ca abordarea sa fie una pragmatica. Aceste lucruri imi intaresc parerea ca meciul se va incheia cu sub 2.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Peru – Paraguay
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: