Peru – Venezuela ponturi pariuri 06.09.2021

Scris de Johnny05/09/2021


Peru si Venezuela isi vor da intalnire in aceasta noapte intr-un meci din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2022. Confruntarea va avea loc pe Estadio Nacional de Lima si va incepe de la ora Romaniei 04:00.

⚽ 1. Peru.

Are un debut ezitant de preliminarii la Campionatul Mondial 2022. E penultima clasata si nu a adunat decat cinci puncte. Aceste prestatii modeste sunt destul de surprinzatoare avand in vedere ca la Copa America s-a descurcat excelent si in acest an, reusind sa se claseze pe locul patru.

Vine dupa un alt meci jucat acasa, incheiat cu scorul de 1-1 cu Uruguay. De data aceasta nu-si mai permite sa rateze victoria deoarece daca nu va lua trei puncte sansele pentru calificare raman foarte mici. In aceste preliminarii a castigat doar un punct acasa, iar in doua din cele patru partide disputate n-a inscris niciun gol.

Nu sunt probleme de efectiv inaintea acestui duel. Va reveni in primul 11 si Lapadula, jucator care in partida cu Uruguay n-a evoluat din cauza unei suspendari.

⚽ 2. Venezuela.

Este pozitionata pe ultimul loc. Acest lucru nu prea e de mirare avand in vedere ca in ultimii ani a jucat un fotbal foarte modest. N-a adunat decat patru puncte. In aceasta saptamana a gazduit-o pe Argentina si n-a avut nicio sansa, fiind invinsa cu scorul de 1-3.

La Copa America nu a reusit sa treaca de faza grupelor. N-a avut prestatii tocmai rele si a scos doua remize cu Ecuador si Columbia. Probabil va juca la egal si in aceasta deplasare. Nu are o valoare suficient de mare pentru a pune presiune pe adversar si astfel ca adopta din nou o tactica defensiva.

Adrian Martinez este suspendat in urma cartonasului rosu pe care l-a vazut in meciul cu Argentina dupa un fault foarte dur la Messi. Machis, Herrera si Cordova sunt jucatorii importanti care n-au fost convocati pentru partidele din septembrie.

⚽ 3. Peru – Venezuela intalniri directe.

Ultimul meci direct a avut loc la Copa America 2021, iar Peru s-a impus cu 1-0. Venezuela n-a mai castigat o astfel de confruntare din 2015.

⚽ 4. Peru – Venezuela echipe probabile.

Peru (4-3-3): Gallese – Lopez, Callens, Santamaria, Advincula – Tapia, Yotun, Cueva – Carrillo, Flores, Lapadula.
Venezuela (4-4-2): Farinez – Gonzalez, Ferraresi, Gonzalez, Villanueva – Savarino, Rincon, Martinez, Soteldo – Ramirez, Martinez.

⚽ 5. Peru – Venezuela cote pariuri.

Cota la 2-4 goluri este de 1.53 la Winbet. La sub 8.5 cornere avem o cota de 1.93.

⚽ 6. Peru – Venezuela ponturi pariuri.

Peru – Venezuela ponturi pariuri

Nu prea cred ca acest meci poate fi unul foarte spectaculos. Se intalnesc echipele cu cel mai slab bilant din aceste preliminarii. Ambele grupari sunt pozitionate atat de jos in clasament din cauza unui bilant slab in compartimentul ofensiv. Peru abia a inscris in medie peste un gol pe meci, in timp ce Venezuela are un total de doar patru reusite.

Peruvienii au intampinat probleme in special acasa, acolo unde au deja doua partide fara gol marcat. Venezuela in schimb se desurca foarte slab in deplasare, acolo unde nu e capabila sa puna presiune pe adversare. In mod normal acest meci va fi unul foarte inchis si de aceea consider ca sub 2.5 goluri e cel mai bun pariu.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Peru – Venezuela
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.70

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: