Andrea Petkovic – Irina Begu ponturi 30.08.2021

Scris de Tennis.tipster.9230/08/2021

Irina Begu vine la US Open dupa cel mai bun rezultat al anului, finala de la Cleveland, iar la Open-ul american are un debut dificil de turneu, impotriva experimentatei jucatoare din Germania, Andrea Petkovic. Duelul dintre cele doua este programat luni, in jurul orei 21:15 si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport.

1. Andrea Petkovic

Jucatoarea in Germania, in varsta de 33 de ani, este in coborare in clasamentul WTA, ocupand in prezent locul al 66-lea, fiind intr-o urcare considerabila in clasament.

Dupa un inceput modest de an, Andrea Petkovic a impresionat in turneul de la Hamburg, unde a ajuns pana in ultimul act al competitiei, fiind insa invinsa de Gabriela Ruse, cu 2-0 la seturi.

Insa forma excelenta din acest sezon a culminat cu turneul WTA de la Cluj-Napoca, unde si-a adjudecat titlul, insa pe hard, la Cincinnati, nu a trecut de calificari.

2. Irina Begu

Jucatoarea in Romania, in varsta de 31 de ani, se afla in prezent pe locul 75 in clasamentul WTA, fiind intr-o usoara scadere de forma in ultimele luni.

Irina Begu a impresionat pe toata lumea prin prestatiile de la Cleveland, turneu in care pana in finala nu a cedat niciun set, jocul sau fiind extrem de solid.

In finala insa s-a recunoscut invinsa in minimum de seturi de Anett Kontavenit, cu toate ca primul set a fost castigat foarte greu la tiebreak de jucatoarea din Estonia.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 7 ori pana acum, scorul fiind 4-3 in favoarea Irinei, ultima confruntare avand loc in acest an pe zgura de la Roma, Petkovic castigand cu 2-1 la seturi.

4. Cote pariuri

Irina Begu este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.65, iar o victorie a Andreei Petkovic poate fi jucata la cota de 2.25.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.62, in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.22.

5. Andrea Petkovic – Irina Begu ponturi pariuri

Andrea Petkovic – Irina Begu ponturi pariuri

Irina Begu este intr-o forma excelenta, insa va avea nevoie de timp de acomodare cu conditiile de joc de la Flushing Meadows, in timp ce Andrea Petkovic a avut un timp mult mai indelungat de pregatire inaintea turneului. Precum celelalte si in special ultimul meci direct disputat intre cele doua, de mare lupta, care va fi decis cel mai probabil din nou intr-un set decisiv. Stilurile de joc ale ambelor jucatoare este asemanator, urmand sa fie schimburi puternice de mingi din spatele terenului, iar perioadele de dominare in partida vor alterna. Astfel, voi alege ca pronostic un numar ridicat de game-uri, sansele la victorie fiind aproape egale.
Andrea Petkovic – Irina Begu
Pronostic: 
Peste 21.5 game-uri
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: