Karolina Pliskova – Maria Sakkari ponturi pariuri 09.09.2021

Scris de adrian198108/09/2021

Ultimul sfert de finala al competitiei feminine de la US Open le pune fata in fata pe doua sportive care traverseaza o forma excelenta, Karolina Pliskova si Maria Sakkari intr-un meci programat sa se desfasoare incepand cu ora 02:00 pe Arthur Ashe Arena si care va putea fi vizionat live de catre iubitorii tenisului pe Eurosport.

1. Karolina Pliskova

Karolina Pliskova a implinit 29 de ani si ocupa pozitia 4 in ierarhia WTA, campioana din Cehia are un an excelent, asa cum ne-a obisnuit, cu rezultate foarte bune, dintre care mentionam: finala la Roma, pe zgura, finala de la Wimbledon, pierduta la Barty, finala de la Montreal, pierduta si aceasta la Giorgi si semifinale la Cincinnati chiar inainte de US Open.

La US Open, dupa ce a trecut lejer in primul tur de McNally, a avut in turul doi un meci cu dificultati cu Anisimova, cu care a fost nevoita sa salveze si o minge de meci in tie break-ul decisivului. Dupa acest hop, le-a eliminat in meciuri scurte pe Tomljanovic si pe Pavlyuchenkova.

2. Maria Sakkari  

Sakkari are 26 de ani si este pe locul 18 in clasamentul WTA. Sezonul acesta este, probabil, cel mai bun sezon din cariera sa, incununat cu: semifinale pe hard la Abu Dhabi, tot semifinale la Miami, semifinale si la Roland Garros dupa o evolutie excelenta si cateva tururi 3 reusite la Melbourne, Doha, Madrid, Montreal si Jocurile Olimpice.

La US Open a avut evolutii foarte bune si le-a eliminat pe rand, in minim de seturi pe: Kostyuk, Siniakova si Kvitova, urmand ca in optimi sa joace un meci maraton cu Bianca Andreescu pe care a reusit sa-l castige in setul decisiv dupa 2 tie break-uri si 3 ore si jumatate de joc.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 2 ori pana in prezent in meciuri oficiale, in 2018 pe zgura de la Roma s-a impus Sakkari cu 2-1 la seturi si in 2019 tot la Roma, atunci s-a impus Pliskova in minim de seturi.

4. Cote pariuri

Agentiile de pariuri vad meciul foarte echilibrat, cotele la victorie sunt apropiate, 1.80 pe victoria Pliskovei si 2.17 pe victoria Mariei Sakkari.

5. Karolina Pliskova – Maria Sakkari ponturi pariuri

Karolina Pliskova – Maria Sakkari ponturi pariuri

Ambele jucatoare au impresionat la acest turneu cu serviciul reusind performante impresionante la acest capitol, Pliskova a servit 20 de asi in 2 seturi scurte cu Tomljanovic si 24 de asi in cele 3 seturi jucate cu Anisimova.

Si Sakarri a performat la acest capitol reusind 8 asi in meciurile cu Kostyuk si Andreescu si 9 asi in partida cu Kvitova.

Cred ca toata lumea se asteapta la un meci echilibrat, poate chiar decis in 3 seturi, cu game-uri lungi decise la avantaj si probabil cu cel putin un set cu prelungiri. In conditiile astea sansele sa apara multi asi ar creste considerabil iar limita de doar 12.5 asi va putea fi depasita cu usurinta.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Karolina Pliskova – Maria Sakkari
Pronostic: 
peste 12.5 asi
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: