Poirier – McGregor, ponturi UFC 11.07.2021

3

Gala UFC 264 se va disputa in arena T-Mobile din Las Vegas, Nevada. Va fi al 4-lea UFC pay-per-view event din USA de la UFC 248 disputat in martie 2020. Main event-ul UFC din aceasta noapte este evident lupta dintre Dustin Poirier si Conor McGregor. Americanul lupta pentru prima oara in aceasta arena, in timp ce irlandezul intra aici pentru a 4-a oara.

Si-a pierdut McGregor acea aura din UFC? Fostul campion are un singur succes de la capturarea titlului lightweight in 2016. In aceasta analiza o sa incerc sa gasesc cel mai bun Value Bet.

Poirier – McGregor ce post TV transmite meciul

Din pacate la noi acest Main Event din UFC nu va fi transmis pe vreun post TV. Ramane ca urmatoritorii de UFC sa gaseasca o platforma online care sa le permita urmarirea acestui duel. Mai jos aveti lista principala a transmisiunilor.

bonus superbet pariuri casino fara depunere
  • USA: ESPN si ESPN+
  • Canada: TSN 5
  • UK: BT Sport 1
  • Germania, Austria, Italia si Spania: DAZN.

Ce vom vedea in meci?

Desi este a 3-a intalnire dintre cei doi luptatori, puteti uita primul match-up. Asta pentru ca acel prim duel a fost in 2014, pe vremea cand McGregor isi punea adversarii la respect, castigand luptele intr-o maniera extrem de convingatoare. Din acest motiv doresc sa ma concentrez mai mult pe ultima disputa dintre cei doi (24 ianuarie).

Daca nu ai vazut acel meci, iti pot spune ca McGregor a inceput solid meciul, pana cand Poirier l-a atacat la picior in minutul final al primei runde. McGregor a lovit mai bine in Round 1, a fost primul care a dat pumni iar Poirier a fost acolo sa fie lovit. Americanul stie sa primeasca astfel ce „clean shots” in lupta, si pare sa-si fi imbunatatit durabilitatea la 155. A avut doua lupte grele in ultimii 2 ani cu Dan Hooker (155-152 la significant strikes) si Max Holloway (178-181 la significant strikes).

Ma astept ca McGregor sa intoarca in favoarea lui prin procedeul „rangier kick” in jocul de atac, asta in detrimentul lui atac direct in „pocket to box” cu Poirier. Asta pentru ca americanul a fost mai bun la acest capitol, reusind in duelul trecut 18 din 21 „leg kicks”. Irlandezul n-a fost in stare sa evite aceste lovituri, iar acestea s-au acumulat, iar miscarile sale s-au incetinit (in special datorita lovirii la picior), iar Poirier a reusit in acel moment „accurate punches”.

O zona in care nu cred ca Poirier o sa aiba succes este la „grappling”. Si-a asigurat un „early takedown” in lupta din ianuarie, insa McGregor s-a redresat rapid si a aratat ca poate avea avantaj in „clinch”. Irlandezul a negat cateva incercari „single leg” ale lui Poirier si inversand pozitia a reusit cateva „knees & shoulder strikes”. Astfel, cred ca McGregor poate duce aceasta lupta unde doreste, cel putin in prima parte a meciuului.

O submisie tarzie a lui Poirier este posibila in acest duel, insa cred ca aceasta defensiva din „grappling” oferita de McGregor este putin „underrated”. Ma refer aici in special „early stages”. Conor va incerca sa-si ajusteze acele „calf kicks”, indiferent daca le va face agresiv, schimbandu-si in acel mod si tactica. Mare intrebare pentru McGregor ramane la acel „finishing upside” si cat o sa-l tina „stamina”. A castigat cam 80% din minutele luptei precedente, insa suflul l-a lasat in runda finala. Vedem in sfarsit o revansa pentru el in acest match-up?

Cel mai bun pariu

Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 57.1%
Castigate: 12/21
Daca ai pariat pe Dustin ca underdog data trecuta, poti s-o faci din nou pe el, insa ca live dog, dupa ce McGregor va fi in avantaj (probabil dupa primele 2 runde). Asta pentru ca americanul nu are valoare ca favorit in acest match-up. Cotele scad din punctul meu de vedere pentru ca au fost multi pariori ce au pierdut bani multi pe McGregor in iarna, si acum incearca sa-i recupereze.
Cea mai mare problema pentru Conor a fost ca nu s-a aparat la calf kicks. In runda secunda a incercat sa se redreseze, insa suferise deja un damage ireversibil: si-a pierdut mobilitatea si a primit o gramada de lovituri de la adversar. Merg pe dorinta de revansa aici pentru irlandez, e unde vad si valoarea acestui match-up. Il vad pe McGregor concentrat si cu multe lucruri invatate din greselile facute in ianuarie. Are forta si talentul sa castige aceasta lupta.

Dustin Poirier vs Conor McGregor (11.07 ora 07:15)
Pronostic: Conor McGregor castiga meciul Cota: 2.27

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here