Poli Iasi – Dinamo ponturi pariuri 20.03.2021

Scris de Andrei-Chirita20/03/2021

Partida serii din cadrul rundei cu numarul 28 din Liga 1 va avea loc pe stadionul din Copou incepand cu ora 21:30. Poli Iasi primeste vizita celor de la Dinamo, doua formatii ce se afla intr-o situatie extrem de dificila si care se lupta pe acelasi front de evitare a retrogradarii.

Ai pariat ceva la acest meci? Citeste analiza mea de mai jos si vezi ce pont in cota de 1,65 am ales pentru aceasta confruntare.

⚽ 1. Poli Iasi

Se anunta inca de la inceput un an extrem de dificil pentru ieseni, dar care a luat proportii in doar cateva luni. Echipa lui Nicolo Napoli este complet debusolata in acest moment, aflandu-se in continuare pe ultima pozitie cu 16 puncte si este cert faptul ca trebuie sa dea totul pentru a se salva de la retrogradare.

Bilant negru pentru moldoveni care au strans un singur punct in ultimele 10 etape, cel de la Sfantu Gheorghe cu Sepsi (3-3) de la inceputul lunii februarie.

De atunci, nu mai infrangeri pentru alb-albastrii care au primit in total 14 goluri, avand mari probleme in spatiul defensiv. Ultima infrangere a avut loc pe terenul campioanei Romaniei, scor 0-4.

⚽ 2. Dinamo

Clubul bucurestean a luat decizia de a renunta la serviciile lui Ionel Gane si l-au instalat pe banca lui Dinamo pe Gigi Multescu. Revenire asadar pe banca alb-rosilor pentru cel poreclit SMURD-ul, Dinamo avand mare nevoie de o „resuscitare” in acest moment.

Au trecut aproape doua luni de la ultima victorie a cainilor rosii in Liga 1. Se impuneau la inceputul lunii februarie la Arad, scor 1-0 impotriva celor de la UTA. De atunci au bifat 3 infrangeri si 2 remize in campionat, ajungand pe pozitia a 14-a cu 27 de puncte, fiind deja calificata in play-out.

Se anunta revenirea odata cu calificarea in semifinale Cupei Romaniei, dar mai ales dupa jocul foarte bun de la Voluntari, insa alb-rosii au mai bifat o infrangere in ultima etapa. FC Arges a smuls toate cele trei puncte in finalul de joc din Groapa, insa Dinamo a dovedit ca este in continuare pe un trend ascendent in ceea ce priveste jocul.

⚽ 3. Intalniri directe

Alb-rosii s-au impus fara probleme in finalul anului 2020 pe teren propriu impotriva iesenilor, scor 4-1. A fost spectacol in Groapa desi alb-albastrii au reusit sa deschida scorul, iata ca formatia bucuresteana a stiut sa gestioneze restul partidei si sa inscrie de 4 ori.

⚽ 4. Poli Iasi – Dinamo echipe probabile

Poli Iasi (4-2-3-1): Branescu – Busu, Baxevanos, Frasinescu, Onea – Popa, Vanzo – Calcan, Flores, Stan – Djuranovic

Dinamo (3-4-3): Esanu – Bejan, Puljic, Grigore – Filip, Achim, Anton, Sorescu – Morsay, Moldoveanu, Cretu

⚽ 5. Poli Iasi – Dinamo cote pariuri

Cele mai interesante ponturi Liga 1 le poti plasa pe Betano. Acolo bookmakerii ti-au pregatit o cota de 1,75 pentru cel putin 6 cartonase galbene aratate la jocul din Copou.

⚽ 6. Poli Iasi – Dinamo ponturi pariuri

Poli Iasi – Dinamo ponturi pariuri

Oricat de sumbra este situatia in randul clubului bucurestean, merg totusi pe un rezultat pozitiv in dreptul lui Dinamo, fiind sansa alb-rosilor de a mai aduna puncte in acest final de sezon regulat.

Desi Poli Iasi are 4 victorii in ultimele 5 confruntari directe cu Dinamo pe teren propriu, situatia la acest moment este mult prea critica pentru moldoveni. Chiar si cu schimbarea de antrenor, prestatie mult prea modesta in Gruia din partea alb-albastrilor.

Schimbare si pe banca alb-rosilor, Gigi Multescu fiind pregatit sa debuteze cu dreptul, mai ales ca echipa sa intalneste cea mai slaba formatie din Liga 1. Prestatie solida in tur pentru Dinamo, si chiar daca lotul nu mai este in totalitate acelasi, sansele alb-rosilor pentru un punct cel putin sunt foarte mari.
Poli Iasi – Dinamo
Pronostic: 
X2&2+
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: