Poli Iasi – Hermannstadt ponturi pariuri 30.06.2020

Scris de Radu Oprea29/06/2020

Duelul dintre Poli Iasi si Hermannstadt se va desfasura cu incepere de la ora 20:00 pe Emil Alexandrescu. Am analizat parcursul din acest sezon al celor doua formatii si vin si va propun un pronostic cu o cota excelenta.

Poli Iasi Hermannstadt Cote Pariuri 30062020

⚽1. Poli Iasi

E chiar deasupra locului de baraj, pe 5, asta dupa ce a parcurs 6 etape din play-out. Are 18 puncte si are la fel de multe ca adversara de acum care e pe 6. De la reluare a avut 5 meciuri, in 3 a inscris si doar intr-unul nu a primit gol, cel de sambata cu Chindia.

Vine dupa un succes la Ploiesti impotriva targovistenilor, dar inainte de asta avusese 4 infrangeri la rand. Acasa a pierdut ultima disputa, 0-1 cu Clinceni, dar inainte castigase 2 intalniri, cu Craiova in Cupa si cu Dinamo in campionat.

Fundasul stanga Andrei Radu este accidentat si din acest motiv nu il vom vedea pe gazon. Israelianul Gai Yigaal Assulin are de asemenea probleme medicale si mai dureaza pana va fi refacut.

⚽2. Hermannstadt

Se afla pe pozitia a 6-a dupa ce a evoluat in 5 runde in cadrul acestui play-out. Fata de ultimele 2 clasate are doar un punct in plus, ea strangand 18 pana in momentul de fata. In precedentele 5 partide a incasat gol, insa doar intr-una nu a marcat.

E fara victorie in aceste 5 confruntari si pe 3 dintre ele le-a pierdut, asadar moralul jucatorilor nu e tocmai bun. Nu se simte bine in deplasari, pe ultimele 9 nu le-a castigat si in 4 a fost invinsa.

Goalkeeperul portughez Emanuel Novo nu este indisponibil din pricina unei probleme fizice, insa cel mai probabil conationalul sau Cristiano ar fi fost oricum titular.

⚽3. Intalniri directe

Hermannstadt e neinvinsa in ultimele 3 astfel de dueluri si pe precedentul, cel de acasa, l-a castigat, cu 1-0. Inainte de asta fusesera 2 remize la Iasi, un 0-0 si un 1-1.

⚽4. Poli Iasi – Hermannstadt echipe probabile:

Poli Iasi (4-4-2): D. Rusu – R. L. Cabral, Klimavicius, Frasinescu, S. Serban – Gradinaru, Breeveld, Passaglia, Horsia – Luckassen, A. Cristea
Hermannstadt (4-2-3-1): Cristiano – A. Voda, O. Viera, I. Stoica, Oprut – Romario Pires, Dalbea – Jo Santos, Debeljuh, S. Busu – Ad. Balan.

⚽5. Poli Iasi – Hermannstadt cote pariuri

Poli Iasi Hermannstadt Cote 30062020

⚽6. Poli Iasi – Hermannstadt ponturi pariuri

Poli Iasi – Hermannstadt ponturi pariuri

Din punctul meu de vedere Poli Iasi este echipa mai puternica si de aceea ma astept sa se impuna. Are avantajul terenului propriu, iar cele 3 puncte sunt extrem de importante in lupta pentru evitarea retrogradarii, deci jucatorii vor fi foarte motivati.

Mircea Rednic este un antrenor de calitate, care cunoaste foarte bine campionatul nostru, ceea ce nu se poate spune si despre omologul sau. Gruparea moldava vine dupa o victorie de moral, 2-0 la Chindia Targoviste.

Ruben Albes a dus mai mult in jos echipa de cand a fost numit pe banda tehnica a formatiei sibiene. Cu el la timona au fost inregistrate 2 infrangeri, 1-4 cu Viitorul si 0-1 cu Clinceni si cred ca sirul de esecuri va continua cu cel putin inca unul.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Poli Iasi – Hermannstadt
Pronostic: 
victorie Poli Iasi
Cota: 
2.15 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: