Poli Timisoara – Craiova 1948 ponturi pariuri 07.05.2021

Scris de Johnny07/05/2021

Poli Timisoara si Universitatea Craiova 1948 se intalnesc vineri in etapa cu numarul sapte a play-off-ului Ligii a 2-a la fotbal. Confruntarea dintre cele doua formatii are loc pe Stadionul Dan Paltinisanu si va incepe de la ora 18:30.

⚽ 1. Poli Timisoara.

E ultima clasata si are 36 de puncte. Nu mai are sanse de a promova direct in primul esalon. Un loc la baraj este in continuare foarte fezabil, fiind la trei lungimi in urma echipei de pozitia a patra. Daca esti in cautare de pronosticuri fotbal azi atunci trebuie sa stii ca are doar un succes in cele sase partide de play-off.

Acea victorie a fost obtinuta chiar in etapa trecuta, 2-1 cu Dunarea Calarasi. In celelalte confruntari a suferit mult la capitolul ofensiv si a marcat in total un singur gol. Punctul forte ramane de departe linia de aparare, insa daca vrea sa ajunga in Liga 1 trebuie neaparat sa isi creeze mai multe ocazii de gol.

Din lotul pregatit de Dan Alexa vor lipsi patru jucatori. Este vorba de Rus, Cioinac, Plazonja si Hindrich, cu totii fiind accidentati. De mentionat ca Plazonja este golgheterul echipei, avand patru reusite.

⚽ 2. Craiova 1948.

Are un parcurs excelent in acest play-off. Este neinvinsa si a obtinut deja patru victorii. Cu un succes chiar ar putea sa-si asigure matematic promovarea in primul esalon. Depinde insa si de meciul lui Mioveni. In etapa trecuta s-a distrat cu trupa argeseana si s-a impus cu 4-2.

Are o serie de cinci partide consecutive in care a inscris gol. Chiar si asa, jocul defensiv a fost cel care a contat cel mai bun in realizarea performantelor de pana acum. O statistica impresionanta este aceea ca in actuala editie de campionat n-a fost invinsa decat intr-o singura deplasare.

Eugen Trica a avut in ultimele saptamani probleme cu portarii deoarece Enache si Popa au tot acuzat probleme medicale. S-ar putea astfel ca Mogosanu sa fie din nou titular intre buturi. Diallo n-a mai jucat nici el de peste doua luni din cauza unei accidentari.

⚽ 3. Poli Timisoara – Craiova 1948 intalniri directe.

Craiova a scos patru puncte din meciurile directe din sezonul regular. Poli s-a impus in schimb in meciul din Cupa Romaniei.

⚽ 4. Poli Timisoara – Craiova 1948 echipe probabile.

Poli Timisoara (4-2-3-1): Paduraru – Jurj, Bocșan, Scutaru, Pamfile – Codrea, Coada – Radu, Manea, Ivanovici – Radunovic.
Craiova 1948 (4-2-3-1): Mogosanu – Giț, Gugu, Ispas, Huyghebaert – Albu, Baeten – Munteanu, Blidar, Voicu – Compagno.

⚽ 5. Poli Timisoara – Craiova 1948 cote pariuri.

Unibet pariuri propune o cota de 1.55 la 1X. Pentru scor exact 0-0 cota este de 8.00.

⚽ 6. Poli Timisoara – Craiova 1948 ponturi pariuri.

Poli Timisoara – Craiova 1948 ponturi pariuri

In acest duel vom vedea la lucru doua dintre cele mai bune defensive din esalonul secund. Fara indoiala vom avea parte de o confruntare echilibrata, in care ma astept ca ocaziile de gol sa lipseasca cu desavarsire. Sa nu uitam ca si cele doua intalniri directe din sezonul regular au fost cam anoste si s-au incheiat cu sub 2.5 goluri.

Desi in play-off nu s-a prezentat prea bine, defensiva lui Poli trebuie sa stranga randurile. Craiovenii oricum nu exceleaza la golurile marcate in deplasare si prefera de obicei sa adopte o tactica defensiva departe de casa. Cota la under 2.5 este mai mare decat ma asteptam si vreau sa profit de ea.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Poli Timisoara – Craiova 1948
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: