Polonia – Albania ponturi pariuri 02.09.2021

Scris de Johnny02/09/2021


Polonia are mare nevoie de o victorie in meciul cu Albania din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2021. Confruntarea dintre cele doua nationale are loc joi seara, de la ora 21:45, pe Stadion Narodowy din Varsovia. Aceasta conteaza pentru etapa a 4-a a grupei I.

⚽ 1. Polonia.

A inceput destul de slab aceasta campanie de calificare. In primele trei etape a invins-o doar pe Andorra, iar din meciurile cu Ungaria si Anglia a scos un singur punct. Sigur, pretentiile impotriva britanicilor nu erau foarte mari, insa in deplasarea din Ungaria a intampinat probleme majore.

Traverseaza o forma slaba si a ajuns la o serie de sase partide consecutive fara succes. Sa nu uitam ca s-a prezentat slab la EURO, si a obtinut doar un punct in faza grupelor, fiind bineinteles eliminata. Ocupa locul patru in grupa, fiind la trei puncte in urma echipei de pe doi.

Desi Lewandowski e apt de joc si va fi titular, Paulo Sousa are mari probleme in compartimentul ofensiv. Zielinski, Piatek si Kapustka vor lipsi cu totii din cauza accidentarilor. Klich absenteaza si el din lot, fiind pozitiv la coronavirus.

⚽ 2. Albania.

A castigat doua din primele trei meciuri jucate. Le-a invins totusi pe Andorra si San Marino, de departe cele mai slabe echipe din grupa. A pierdut in schimb meciul cu Anglia de acasa, scor 0-2. Desi are deja sase puncte, n-as tinde sa mizez pe un rezultat pozitiv al ei in acest meci (vezi in schimb care este pontul zilei pariuri pentru joi).

E o echipa care imprima un joc destul de pragmatic. Nu degeaba patru din precedentele cinci partide ale sale au fost de sub 2.5 goluri. Nici macar in partidele cu San Marino si Andorra n-a impresionat in ofensiva, ba mai mult, pe Andorra a invins-o de abia cu 1-0.

Bajrami a primit dreptul de a reprezenta Albania si s-ar putea sa-si faca debutul chiar in acest meci. Nu lipsesc jucatori foarte importanti pentru acest meci, astfel ca primul 11 va arata destul de bine.

⚽ 3. Polonia – Albania intalniri directe.

Acest capitol nu are nicio relevanta deoarece cele doua formatii nu s-au mai intalnit de 13 ani.

⚽ 4. Polonia – Albania echipe probabile.

Polonia (4-3-2-1): Szczesny – Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus – Krychowiak, Moder, Linetty – Jozwiak, Swiderski – Lewandowski.
Albania (3-4-2-1): Berisha – Kumbulla, Djimsiti, Ismajli – Hysaj, Gjasula, Abrashi, Laci – Roshi, Bajrami – Cikalleshi.

⚽ 5. Polonia – Albania cote pariuri.

Albania are la Winmasters pariuri sportive o cota de 1.90 ca da gol. La peste 8 cornere cota e de 1.74.

⚽ 6. Polonia – Albania ponturi pariuri.

Polonia – Albania ponturi pariuri

Polonia ar avea mare nevoie de un succes joi seara. Gazdele au inceput cam slab aceste preliminarii si nu ocupa decat locul patru. Pentru acestea situatia s-ar putea complica daca nu vor reusi s-o bata pe Albania, echipa pozitionata mai sus decat ea. Oricum Ungaria si in special Anglia vor fi foarte greu de batut in continuare, astfel ca punctele dintr-un duel cu Albania vor fi foarte importante.

Albanezii, desi au sase puncte, n-au impresionat in primele trei partide. Ei nu au reusit sa defileze in meciurile cu San Marino si Andorra si s-au impus destul de greu. Cu Anglia nu au avut nicio sansa, iar acum Polonia este o echipa mai tare din punct de vedere valoric. Merg asadar pe 1 solist, Polonia urmand a avea si avantajul foarte important al unui stadion care probabil va fi arhiplin.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Polonia – Albania
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: