Polonia – Albania ponturi pariuri 27.03.2023

Scris de AlexR26/03/2023
1
1.60
X
3.90
2
6.00
Polonia
Albania
COTA PONT
1.60

Un meci foarte important în calificările pentru Euro 2024 se dispută în Grupa E, acolo unde se întâlnesc în meci direct, Polonia și Albania. Gazdele au pierdut primul meci in Cehia, in timp ce Albania a stat in prima runda. Mai jos aveți avancronica partidei.

Polonia

  • Debutul experimentatului Fernando Santos pe banca Poloniei nu a fost cel asteptat, echipa fiind invinsa clar in derby-ul grupei de Cehia cu 3-1.
  • Antrenorul cu care Portugalia a câștigat Euro și care a obținut performanțe notabile peste tot unde a antrenat a gresit tactica, asfel ca cehii aveau 2-0 in minutul 3.
  • Gazdele vin după un mondial în care si-au îndeplinit obiectivul de a ieși din grupă, însă jocul a suferit mult în special din punct de vedere ofensiv.
  • Polonia este o echipa ajunsa la maturitate, cu o multime de jucatori de top pe toate posturile, incepand cu portarul Sczesny si terminand bineinteles cu Levandowski.
  • Pe propria arena Polonezii sunt extrem de puternici, ultima victorie importanta fiind cea contra Suediei din barajul de calificare la Campionatul Mondial.

Albania

  • Albania pleaca cu a 3-a sansa in aceasta grupa, insa este capabila oricand sa produca surprize si sa se califice din nou la un Campionat European, dupa cel in care a invins Romania.
  • Oaspetii vin dupa o campanie buna pentru mondial, terminata pe locul 3, in spatele Angliei si chiar a Poloniei, dar peste Ungaria.
  • Fotbalul albanez a progresat foarte mult in ultimii ani, astfel ca acum gasim jucatori consacrati precum Berisha, Hysaj, Ismajli, Asllani, Uzuni, Broja,ori Kumbulla,jucatori la echipe de top din cele mai importante campionate europene.
  • Albania are o singura victorie in ultimele 11 partide disputate, un 2-0 contra Armeniei intr-un amical in decembrie.

Intalniri directe

Polonia a castigat 8 din cele 10 partide disputate contra Albaniei in istorie. Cele doua au fost adversare si in preliminariile anterioare, iar Polonia a castigat 1-0 in deplasare si 4-1 pe propria arena.

Echipe probabile

Polonia

21:45

albania

Szczesny

Cash

 Kiwior

 Bednarek

 Frankowski

 Kaminski

  Zielinski

  Szymanski  

Linetty

Zalewski  

Lewandowski

echipament bzc

Berisha

Kumbulla

 Djimsiti

 Ismajli

Hysaj

Gjasula

Abrashi

Laci

 Roshi

 Bajrami

 Broja

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pentru un egal la pauza puteți paria la Sportingbet care oferă o cota de 2.10, iar un meci cu mai puțin de 2.5 goluri are cota 1.65. Vedeți zilnic ponturi fotbal oferite de cei mai buni tipsteri pe acest site.

Polonia – Albania ponturi pariuri

Dupa infrangerea cu Cehia, un alt rezultat decat victoria nu este de luat in seama pentru polonezi, 1 punct sau in cel mai rau caz posibil 0 puncte obtinute in fata principalelor adversare ar fi un start dezastruos si ar pune chiar in pericol calificarea. Merg pe experienta lui Santos si pe valoarea superioara a Poloniei. Mergem pe victorie gazde.
AlexR
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Polonia – Albania
Pronostic: 
victorie Polonia
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: