Polonia – Franta ponturi pariuri 16.09.2022

Scris de Wade16/09/2022

Prima semifinala de la EuroBasket opune doua tari total diferite: Polonia si Franta.

Daca francezii erau asteptati in "careul de azi", prezenta polonezilor este surprinzatoare.

Am cautat cel mai bun pont pariu pentru acest meci si am ajuns la concluziile de mai jos.

Polonia

  • A terminat pe locul 3 in grupa D, unde Serbia a facut legea cu 5 victorii in tot atatea meciuri. A pierdut clar ultimul meci din grupa chiar in fata lui Jokic & co., insa ce a urmat va istorie pentru polonezi. Au pierdut prin "blowout" si vs Finlanda in grupa.
  • In optimi au reusit sa treaca de Ucraina printr-un meci de tip "run & gun". A fost o partida in care s-au totalizat 180 de puncte, Slaughter si Ponitka facand show in momentele decisive. Polonia s-a desprins chiar atunci cand conta, la jumatatea Q4.
  • A urmat socul din sferturi, unde au reusit sa-l elimine pe sloveni intr-un mod dramatic. Polonezii au inceput tare cu un avans de 6 puncte in Q1 si 23+ in sfertul secund. A urmat o rabufnire de orgoliu din partea adversarilor, care au castigat Q3 cu 24-6.
  • Slovenia avea 5 puncte avans cu 5 minute inainte de final, insa polonezii au fortat incredibil si au reusit sa valorifice momentele cheie, producand una din cele mai mare surprize de la acest european (si au fost cateva). Ma astept sa vedem spectacol si azi.

Franta

  • Ce meciuri, ce finaluri a avut Franta in optimi si in sferturi. Probabil ati vazut imaginile in care "cocosii" erau condusi de fiecare data la 2 puncte, iar adversarii aveau doua libere. Ei bine, acelasi scenariu s-a petrecut si in meciul cu Turcia si in cel cu Italia.
  • Adversarii au ratat ambele libere, iar francezii au dus de fiecare data meciul in OT, unde l-au castigat. Aceste comparatii nu se opresc aici, ambele meciuri eliminatorii pentru francezi au avut acelasi scor in timpul regulamentar: 77-77. Ce vom vedea diseara?
  • Ma asteptam ca linia de over/under sa fie putin mai sus fata de meciul din sferturi, insa bookmakerii pun din nou momeli. Evident ca daca nu erau acele prelungiri, si daca Fontecchio ar fi marcat macar una din cele 2 libere, pariul propus era castigat.
  • E posibil sa avem un under la puncte in aceasta prima semifinala, iar linia de 160.5 puncte sa nu fie atinsa (recomandare). Spun asta pentru ca ma gandesc la ce a patit Bosnia vs Franta, la fix 2 zile dupa ce a produs surpriza vs Slovenia (scor 97-93).

Cote pariuri

La Fortuna avem o cota de 1.84 ca Thomas Huertel sa inscrie peste 11.5 puncte.

Si una de 1.80 ca Rudy Gobert sa inregistreze peste 11.5 recuperari.

Polonia – Franta ponturi pariuri

Poate este un sucker bet, sa las un asemenea handicap sa stea in picioare. Sunt constient ca polonezii vor fi coplesiti de importanta meciului si de faptul ca ar putea sa ajunga in finala competitiei. In acelasi timp sunt de parere ca nicio echipa nu ar trebui sa fie favorita in acest mod in semifinale.

Si totusi, ma astept ca drumul polonezilor sa se incheie aici, in acest act, iar asta nu se poate intampla decat cu un slow pace, asa cum ne-au obisnuit francezii pana acum. Everybody and their mother o sa fie pe polonezi, iar eu spun ca pariul solid merge pe under la puncte (vezi ce a patit Bosnia vs Franta dupa ce castigase in prealabil cu Slovenia).
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Polonia – Franta
Pronostic: 
sub 160.5 puncte
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: