Ponturi baschet 02.02.2017

412

Dupa ce in prima zi a lunii februarie am avut 2 pronosticuri din 3 corecte astazi voi incerca sa imi imbunatatesc aceasta linie si sa dau cat mai multe pronosticuri corecte. Meciurile din Euroliga masculina de baschet revin la putere si asteptam sa ne ofere spectacolul cu care ne-au obisnuit de fiecare data.

Unics Kazan – Olympiacos

Cele 2 echipe pornesc cu sanse egale de a obtine victoria. Se anunta o partida al carei rezultat final este foarte greu de anticipat dar totusi voi incerca sa anticipez un pronostic referitor la echipa care va invinge in aceasta intalnire, dar dupa ce voi analiza cifrele celor 2 echipe. Olympiacos are media de puncte marcate de 79,2 fata de 76,7 puncte. Acest lucru dovedeste ca grecii au o ofensiva mai puternica decat cea a rusilor. La aruncarile de 2 puncte care ajung in cos tot grecii au procentaje mai bune. Oaspetii tansforma 51,5% din aruncari in timp ce rusii inscriu 50,7% din aruncarile de 2 puncte pe care le au in meci. La aruncarile din afara semicercului rusii au procentaje mai bune avand aproximativ 2% in plus fata de greci. Acest avantaj ne arata ca rusii au tinta mai buna la aruncarile de la distanta. Pe parte defensiva greci sunt mult mai bine organizati si au defensiva mult mai bine pusa la punct. Oly primeste doar 74,4 puncte pe meci, iar Unics primeste 80,5 puncte in medie pe partida. Faza defensiva este foarte importanta si in acest meci poate face diferenta in favoarea oaspetilor. Va fi un duel foaret interesant si la nivelul celor mai buni jucatori. K. Langford cel mai bun marcator al Euroligii va da piept cu trioul format din Spanoulis, Printezis si Lojeski, iar duelurile dintre jucatorii grecilor si cei ai rusilor se anunta a fi foarte spectaculoase.
Pronostic: Olympiacos castiga cota 1,94 (Betano – bonus 200 RON)

Fenerbahce – CSKA Moscova

Se anunta un meci cu multe puncte astazi in Euroliga intre echipele Fenerbahce si CSKA Moscova. In acest meci se intalnesc echipele cu unele dintre cele mai mari nume si candidate sa castige trofeul in Final Four. Fenerbahce inscrie in medie 78,2 puncte pe meci in timp ce rusii au un atac mai puterni si marcheaza 87,8 puncte in medie. De la 2 puncte ambele echipe au medii de peste 52% aruncari transformate in cos. Aruncarile de 3 puncte sunt transformate de ambele echipe in proportie de putin peste 41%. Aceste medii ale celor 2 echipe pe faza ofensiva ne garanteaza un meci cu multe puncte de ambele parti. In defensiva rusii primesc in medie 80, in timp ce adersarii gazdelor inscriu peste 76 de puncte. Cele mai mari asteptari sunt de la jucatorii gazdelor Udoh, Vesely, Sloukas, iar rusii isi  pun mari sperante in De Colo, Teodosic de la care asteapta multe puncte.
Pronostic: peste 154,5 puncte cota 1,53 (Betano – bonus 200 RON)

Bilantul pronosticurilor mele din baschet european in luna februarie 2017: 2 castigate – 1 pierdute

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here