Ponturi baschet 02.05.2021

Scris de Wade02/05/2021

Profit excelent la ponturile propuse ieri in baschet: Hornets au castigat iar Wolves si Wizards au acoperit handicapurile propuse. La final de saptamana avem o noua oferta atractiva in NBA, dar am ochit si un meci din Liga ACB, pentru a completa un total de 4 pronosticuri in care am incredere ridicata.

Pariul zilei in baschet este:

Boston Celtics – Portland Trail Blazers (ora 02:30) ponturi pariuri

Alta echipa ce-mi place din postura de underdog este la TD Garden, acolo unde Celtics(34-30) joaca cu Blazers (35-28). Boston avea un sir de 4 infrangeri in ultimele 5 partide, insa si-a revenit pe teren propriu, obtinand doua victorii muncite cu Hornets si Spurs (dupa OT). Kemba Walker ramane singurul jucator incert in aceasta noapte, in timp ce Jayson Tatum a devenit in acest sezon (fara dubii) principalul marcator al ~verzilor~. Tatum a fost pur si simplu fabulos cu ale sale 60 de puncte in meciul cu San Antonio. Blazers aveau si ei un sir negativ de 7 infrangeri in 8 meciuri, printre care una acasa chiar vs Celtics, 115-116. Dupa asta a urmat seria de deplasari pentru trupa din Oregon, serie in care echipa a facut acel asteptat ~click~, Blazers castigand categoric in 3 deplasari cu Pacers, Grizzlies si Nets. Dau credit echipei oaspete in acest match-up, un ~revenge spot~ ideal.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Boston Celtics – Portland Trail Blazers (ora 02:30)
Pronostic: 
Portland Trail Blazers +3.5 puncte
Cota: 
1.87 @

Houston Rockets – New York Knicks (ora 03:00) ponturi pariuri

Inchid aceasta mini analiza de baschet cu un duel dezechilibrat la Toyota Center: Rockets(16-48) vs Knicks(35-28). Cu John Wall OUT pentru restul sezonului, plus alti 7 jucatori pe lista de accidentari, echipa din Texas are sanse mari sa ocupe nu doar ultima pozitie din Vest, dar si din intreaga liga. Echipa este in ~tanking mode~ si se vede cu ochiul liber acest lucru: doar 3 victorii in ultimele 19 meciuri. Knicks vin aici dupa ce si-au revenit rapid (esecul vs Suns) si au castigat cu Bulls fara emotii, scor 113-94. A fost al 10-lea succes in ultimele 11 partide pentru Randle & co. echipa din Big Apple incepand sa ~prinda foc~ chiar atunci cand conteaza – pe finalul sezonul regulat. Este pe 4 in Est in acest moment – iar asta ar insemna avantajul terenului prorpiu in prima runda de playoff, obiectiv de luat in seama pentru New York in conditiile relaxarilor sanitare. Merg astfel pe o victorie fara emotii a gruparii din New York.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Houston Rockets – New York Knicks (ora 03:00)
Pronostic: 
New York Knicks -7.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Zaragoza – Real Madrid (ora 19:30) ponturi pariuri

Asa cum mentionam si in preview, si la pontul propus pe canalul de youtube – avem un duel mai mult decat atractiv in Liga Endesa, Zaragoza primind vizita jucatorilor de la Real Madrid. 4 victorii in ultimele 4 meciuri pentru Zaragoza, care vrea sa castige acest match-up si sa profite de o deplasare grea la Sevilla a rivalei Manresa, echipa cu care se lupta pentru ultima pozitie ce duce in playoff. Avand in vedere ca peste 2 zile, Los Blancos au un duel decisiv in Euroliga cu Efes (meciul 5 de totul sau nimic), ma astept ca antrenorul Pablo Laso sa menajeze cativa dintre jucatorii titulari (sau macar sa limiteze minutele pentru unii jucatori), echpa din capitala Spaniei avand deja asigurata prima pozitie in clasament. Pontul merge asadar pe victoria echipei gazda la o cota excelenta la Fortuna.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Zaragoza – Real Madrid (ora 19:30)
Pronostic: 
Zaragoza castiga meciul
Cota: 
2.20 @

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets (ora 22:30) ponturi pariuri

Continui analiza cu meciurile din NBA, avem mai intai in Milwaukee un duel echilibrat intre Bucks(39-24) si Nets(43-21). Giannis s-a accidentat usor la glezna in meciul pierdut surprinzator (sau nu) de Bucks in Houston, si a fost menajat in victoria cu Bulls din Chicago. Se pare insa ca principalul star din Miwaukee va fi valid pentru duelul de diseara. Nets au pierdut clar ultimul meci din sezon vs Blazers, un adversar caruia nu i-au facut fata in special pentru ca Lillard ~went off~, si nu l-a mai putut opri nimeni. Inainte de asta insa, Brooklyn avea o serie de 4 meciuri castigate, cu un Kevin Durant tot mai sanatos. E drept ca el a fost odihnit in duelul cu Blazers, si echipa era in nopti ~back-to-back~. Sa ne aducem aminte ca Nets au castigat vs Bucks 125-123, doar cu 8 jucatori in total, asa ca nu vad de ce nu am profita de handicapul in favoarea lor de la Betano.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets (ora 22:30)
Pronostic: 
Brooklyn Nets +4.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: