Ponturi baschet 25 iunie 2020

0

3W-2L ieri, plusul de 30u fiind cel care îmi da energie și moral pentru partidele de azi. Satisfacția cea mai mare a fost fără îndoială la over-ul din Israel, un campionat ce era un mister până nu demult pentru mine.ponturi baschet european

Azi avem ca baschet principal doar cel din Spania – ACB, și de aici vin și cele 3 pronosticuri. Am afișat oferta și cu partidele din Israel, pentru că dacă voi vedea ceva “value” la pronosticurile speciale, voi adăuga în analiză.

Cote pariuri baschet 25.06.2020

B1

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
O iau ca de obicei în ordine cronologică, avem mai întâi meciul dintre Joventut și Baskonia, partidă din cadrul grupei A. O grupă din care se cunosc deja echipele calificate - Barcelona și Baskonia, în timp ce Unicaja, Joventut, Bilbao sau Tenerife o să-și dispute celelalte locuri europene. Revenind la meci, Baskonia a câștigat un meci extrem de dificil vs Unicaja acum două zile, revenind superb în sfertul 4 și obținând succesul în prelungiri. Joventut a pierdut 3 din cele 4 partide disputate, însă niciuna nu a fost în double digits, cel mai sever eșec fiind la 9 puncte vs Unicaja. Cu adversarii deja calificați în semifinale, mă aștept că jucătorii de la Joventut să fie capabili să țină aproape in meci.

Joventut - Baskonia (ora 16:30)
Pronostic: Joventut +10.5 puncteCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Favorita zilei din punctul meu de vedere este gruparea din Malaga, ce are un meci la îndemână cu Bilbao, pentru a închide grupa cu capul sus. Unicaja a jucat decent cu Barcelona și foarte bine până la un punct vs Baskonia, însă în momentele cheie de joc a pierdut ritmul cu adversarii. A câștigat partidele împotriva echipelor inferioare gen Tenerife și Joventut, la 13 respectiv 9 puncte. Bilbao are o singură victorie, iar problemele din ofensivă se vor vedea și în acest match-up împotriva unei apărări adverse extrem de agresive. Recomandarea la acest duel este pe handicapul echipei mai bune în ambele faze - Unicaja.

Unicaja - Bilbao (ora 19:30)
Pronostic: Unicaja -4.5 puncteCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Barcelona și Tenerife închid ziua de baschet în grupa A, cele două formații având rezultate diferite până acum în turneu. Gruparea din insulele canare a câștigat ultimul meci disputat vs Joventut, 82-80, însă a pierdut celelalte 3 partide, fiind eliminați din competiție. Formația blaugrana are 4 victorii în tot atâtea meciuri și a avut emoții doar în partida vs Baskonia, când a fost nevoie de un efort colectiv pe final pentru a obține succesul dorit. Catalanii sunt calificați deja în runda următoare, iar într-un meci în care nu există presiune avem șanse bune să vedem coșuri ușoare, și implicit - spectacol.

Barcelona - Tenerife (ora 22:30)
Pronostic: peste 155.5 puncteCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Meciul ce-mi face cu ochiul din Israel este cel din turul învinșilor, unde Nes Ziona(10-12) are duel direct cu Hapoel Beer Sheva(8-14). Sistemul e simplu - sunt 8 echipe, primele 4 calificându-se în playoff-ul din Super Liga. Gazdele sunt pe locul secund în acest clasament, însă au pierdut în prelungiri meciul din weekend cu Hapoel Eliat (locul 5). Oaspeții sunt pe locul 6 și au nevoie de câteva rezultate solide pentru a intra în Top 4. Au câștigat ultimul meci vs Hapoel Holon (echipa ce se află în turul câștigătorilor), iar moralul este unul solid. Înainte să se întrerupă campionatul intern, cele două echipe s-au întâlnit în meci direct, Nes Ziona câștigând la o diferența de 7 puncte (83-76). În acea partidă Nes a avut un procentaj de aruncare de 52.6%, în timp ce oaspeții au avut un procentaj de doar 43.8%, și cu toate astea au rămas în meci până pe final. Mă aștept la o nouă dispută strânsă și nu exclud surpriza.

Nes Ziona - Hapoel Beer Sheva (ora 19:25)
Pronostic: Hapoel Beer Sheva +8.5 puncteCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+456.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here