Ponturi baschet 26 iunie 2020

0

Profit excelent în ultima perioada: 4/4 la ponturile din analiza de ieri și un total de 8W-1L în ultimele două zile. Doresc să continui treaba bună și la început de weekend.ponturi baschet european

Pentru azi am selectat doar oferta din Germania BBL și Spania ACB, “turul învinșilor” din Israel îl voi lăsa pe plan secundar, și voi adăuga un pont de acolo doar dacă îmi va face cu ochiul vreo linie. Hai să vedem ce jucăm azi în baschet!

Cote pariuri baschet 25.06.2020

B1

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Prima manșă a finalei BBL opune cele mai în formă echipe din turneul desfășurat la Munchen: ALBA Berlin și Ludwigsburg. Gruparea de la Berlin a câștigat pe linie fiecare meci, făcând spectacol cu Frankfurt și Oldenburg în drumul spre finală. Adversarii de azi au avut două înfrângeri chiar cu ALBA (97-89 în grupe), apoi cu gruparea de la Munchen (74-73), și un egal cu Ulm (71-71). Cu toate astea, Ludwigsburg rămâne o trupă extrem de greu de învins, trecând de adversari dificili în sferturi și semifinale (Bayern și Ulm). ALBA pare echipa mai bună însă este doar meciul tur al finalei, unde totul este posibil, iar handicapul pe Ludwigsburg e unul ce merită jucat.

ALBA Berlin - Ludwigsburg (ora 21:30)
Pronostic: Ludwigsburg +10.5 puncteCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Primul meci de azi din Spania ACB este duelul de calificare dintre San Pablo Burgos(2-2) și MoraBanc Andorra(2-2). Sunt echipele ce au învins Los Blancos la ultimele reprezentații pe parchet, așa că ar trebui să vedem o partidă extrem de strânsă. Miza este una uriașă - se joacă pentru semifinalele competiției și un posibil loc în viitoarea ediție de Euroligă. Se pariază mult pe Burgos în acest duel, echipă ce pare mai bună ca lot de jucători, însă dacă ne uităm la parcurs - formația are două victorii și apoi două înfrângeri, în timp ce adversarii lor din Andorra au început cu două eșecuri și au continuat cu două victorii concludente. Mă aștept la o partidă extrem de echilibrată, decisă pe final.

San Pablo Burgos - MoraBanc Andorra (ora 16:30)
Pronostic: MoraBanc Andorra +6.5 puncteCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
În continuare avem duelul dintre formația gazdă a acestui turneu - Valencia(3-1) și Gran Canaria(2-2). Liliecii au revenit fabulos în partea secundă vs Burgos la ultimul meci pe parchet, câștigând dramatic partida, scor 94-90. A fost o confirmare a meciului bun făcut vs Real, însă pierdut nemeritat pe final. Gruparea din insulele canare a pierdut prima dispută vs Los Blancos, însă a avut meciul în mână cu Zaragoza și putea avea un scor identic cu cel al adversarilor. Da, Valencia este echipa favorită aici, și printr-o victorie ar fi calificată automat indiferent de rezultatele celelalte, însă presiunea își poate spune cuvântul pe final. Văd handicapul gazdelor puțin cam mare pentru ce ar trebui să fie o partidă în single digits.

Gran Canaria - Valencia (ora 19:30)
Pronostic: Gran Canaria +10.5 puncteCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Pentru final avem meciul dintre Real Madrid(2-2) și Zaragoza(1-3) - echipă deja eliminată din competiție. Pentru albi primordial este succesul, însă pentru calificare - acesta trebuie să fie coroborat cu o victorie a echipei Gran Canaria în partida cu Valencia. În orice altă situație jucătorii din capitală sunt eliminați din cursa pentru playoff. Cum s-a ajuns aici? Simplu - prin cele două înfrângeri cu Burgos și Andorra, madrilenii arătând extrem de slab pe faza defensivă. Cu un procentaj în atac de doar 38.7% la meciul de acum două zile vs MoraBanc, îi văd pe Los Blancos realizând un bounce back serios în fața unei defensive extrem de permisive: 92.5 PPG în cele 4 meciuri din acest turneu.

Real Madrid - Zaragoza (ora 22:30)
Pronostic: Real Madrid marchează peste 89.5 puncteCota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
20 din 2871%+371.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here