Ponturi baschet 28 iunie 2020

0

O zi de duminică extrem de interesantă în baschet, avem returul finalei BBL, semifinalele din ACB, dar și un meci din “turul câștigătorilor” în Israel.ponturi baschet european

Momentan am ochit meciul “liliecilor”, și o să las pe mai târziu cealaltă semifinală, deși cotele scad vertiginos pe Barca, mă atrage handicapul celor de la Burgos. Hai să vedem care sunt cele mai bune ponturi din baschet!

Cote pariuri baschet 28.06.2020

B1

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Valencia și Baskonia se întâlnesc în a doua semifinală, iar jucătorii alb-negri pot considera că joacă acasă, deși vor fi lipsiți de aportul publicului. Locația a ajutat-o pe Valencia să acceadă în această fază a competiției, câștigând 4 din cele 5 partide din grupa B pe care a și câștigat-o. Singurul eșec a venit împotriva echipei Real Madrid, un eșec nemeritat din punctul meu de vedere. Baskonia a terminat pe locul secund în grupa A, după Barcelona, câștigând cu Bilbao, Tenerife și Unicaja (în OT), și pierzând cu Barcelona și Joventut. Echipa mai bună este Valencia, calitatea jucătorilor în momentele cheie de joc, dar și arena proprie o vor ajuta să obțină o calificare istorică in finala ACB.

Valencia - Baskonia (ora 21:00)
Pronostic: Valencia câștigă meciulCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Al doilea meci din cadrul semifinalelor ACB propune două echipe cu stiluri diferite de joc: Barcelona vs Burgos. Catalanii au câștigat primele 4 meciuri din grupă, pierzându-l pe ultimul vs Tenerife (86-87), o partidă ce nu mai conta, echipa fiind deja calificată de pe prima poziție în runda următoare. Mirotic și celelalte staruri principale s-au odihnit în acel duel și vor fi gata să zburde pe teren azi pentru o calificare mult dorită în finală. Burgos a terminat pe locul secund în grupă, după Valencia, făcând o figură frumoasă în competiție, iar victoria vs Real Madrid nu a fost o întâmplare. Echipa din Burgos a marcat cel puțin 87 de puncte în cele 5 partide din grupă, și minim 80 in cele 5 dispute h2h vs Barca.

Barcelona - San Pablo Burgos (ora 18:00)
Pronostic: San Pablo Burgos peste 77.5 puncteCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Finala BBL este ca și încheiată după rezultatul de vineri când ALBA Berlin a zburdat pe parchet în fața unor jucători de la Ludwigsburg ce nu s-au regăsit. Diferența de 33 de puncte, scor 88-65 este una ce o va încorona azi drept campioană pe echipa din capitala Germaniei. Am mers pe Ludwigsburg în acel meci și probabil că mulți mă vor întreba de ce o voi face din nou după eșecul drastic suferit vineri. Jucătorii de la Riesen ne sunt datori nouă și fanilor cu o reprezentație serioasă, până la urmă joacă într-o finală, și ce moment mai bun să aibă decât atunci când adversarul este super relaxat. Am ales handicapul de 12.5 puncte, Fortuna și Betfair încă păstrează o cota bună la acest tip de pariu.

Ludwigsburg - ALBA Berlin (ora 16:00)
Pronostic: Ludwigsburg +12.5 puncteCota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Închid analiza cu partida din Super Liga - turul câștigătorilor între Hapoel Holon(12-11) și Maccabi Rishon(13-10). Cele două echipe nu au cunoscut victoria de la revenirea pe teren după o pauză îndelungată. Maccabi a pierdut două dispute cu Hapoel Jerusalem, în timp ce gruparea din Holon a suferit două eșecuri în deplasările de la Beer Sheva și Tel Aviv. Cotele impuse de bookmakeri m-au pus puțin pe gânduri. Da, Rishon este echipa mai solidă, însă doar cu un ușor avantaj față de adversari, dacă Holon câștigă azi îi poate egala în clasament. În plus, dacă ne uităm la partidele pe care Hapoel le dispută acasă, vedem o altă echipa, una ce s-a descurcat foarte bine și in grupele Champions League. Văd o partida foarte echilibrată, nu va fi ușor pentru oaspeți să se impună aici.

Hapoel Holon - Maccabi Rishon (ora 21:00)
Pronostic: Hapoel Holon +8.5 puncteCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
20 din 2871%+371.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here