Ponturi baschet NBA 24.11.2016

429
Ponturi baschet NBA 24.11.2016
Ponturi baschet NBA 24.11.2016

Noaptea urmatoare va fi plina de baschet de calitate in NBA, urmand sa vedem la lucru 26 din cele 30 de echipe participante in competitie.

Charlotte Hornets – San Antonio Spurs

Duel intre locurile 3 din cele doua conferinte, dar cu Spurs avand un bilant mai bun (11-3 fata de 8:5). Dupa ce in meciul precedent au fost odihniti Tony Parker si La Marcus Albridge vor reveni astazi pentru a pune umarul la cea de-a saptea victorie consecutiva a lui Spurs. Cred ca o vor si obtine in fata unui oponent care a pierdut ultimul meci de acasa, 90:105 cu Grizzlies, desi era favorita. Cu procentaj de 100% in deplasare Spurs sunt favoriti aici si ma astept sa confirme calculele hartiei.
Pronostic: San Antonio Spurs echipa castigatoare @ 1.48 @ Unibet

Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers

Lidera din Est si a opta clasata din conferinta vestica isi dau intalnire la noapte in Quicken Loans Arena. “Cavalerii” sunt mari favoriti dar nu cred ca vor avea o misiune asa de facila precum o arata cotele. Se intalnesc doua formatii cu ofensive explozive. Blazers desi au pierdut de 4 ori in ultimele 5 jocuri au o medie de 106 puncte inscrise per joc in aceste confruntari. In ultimele 4 deplasari ei au trecut de fiecare data de bariera de 100 de puncte inscrise, lucru care daca se va intampla si astazi ar trebui sa asigure castigarea pronosticului recomandat de mine. Cavaliers au 7 victorii in ultimele 8 jocuri de acasa, in toate aceste partide atingand borna de 100 de puncte. Cu Kyle Irving si LeBron James pe deoparte si Damian Lillard si C.J. Collum pe de alta parte, toti c medii de minim 22.9 puncte per joc cred ca aceasta limita ajustata de 210 puncte va fi depasita.
Pronostic: peste 210.5 puncte @ 1.53 @ Betano

Detroit Pistons – Miami Heat

Pistons au pierdut ultimele meciuri de acasa, dar chiar si in aceste partide a reusit sa-si tina adversarii sub 100 de puncte. Singura formatie vizitatoare care a marcat in acest sezon mai mult de 99 de puncte in The Palace of Auburn Hills a fost Raptors in 20 octombrie. De la acel joc “pistoanele” au mai evoluat de 7 ori in fata propriilor fani si niciodata limita de 192 de puncte n-a fost depasita. Astazi o va intalni pe Heat, echipa care a pierdut ultimele 4 din ultimele 5 deplasari, inclusiv pe cea cu cea mai slaba echipa din Est, 94:011 la 76ers in urma cu 2 nopti. Tinand cont de forma gazdelor, dar si de evolutia oaspetilor n-ar trebui sa avem un numar ridicat de puncte. In ultimele 5 directe limita recomandata de mine aici nu a fost depasita.
Pronostic: sub 193.5 puncte @ 1.60 @ Betano

Sursa foto: ftw.usatoday.com