Ponturi baseball MLB 01.09.2021

0

O noua luna, un nou inceput fratilor la ponturile din MLB. Oferta de la noapte este una extrem de generoasa, cu cateva echipa superioare valoric – care au cote de speculat.

M-am oprit momentan la un numar de 3 pronosticuri in care am incredere ridicata.

Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 57.4%
Castigate: 31/54
Favorita noptii din punctul meu de vedere este in Windy City, unde White Sox(77-56) joaca meciul secund in compania adversarilor de la Pirates(48-84). In primul meci am avut un duel mai strans decat ma asteptam, Lucas Giolito fiind pitcherul titular, iar White Sox obtinand victoria cu un scor de 4-2, situatia la hits fiind si mai echilibrata: 6-5.

La pitching match-up diseara avem un nou duel dezechilibrat, Carlos Rodon. aruncand pentru gazde, in timp ce oaspetii il trimit ca titular pe Mitch Keller. Primul are un record de 10-5, cu 2.43 ERA si 163 strikeouts in 114 innings. Oponentii au un hitting de doar .192 impotriva lui. Keller vine dupa 7 run-uri permise in 5 innings vs Cardinals, si e foarte posibil sa vedem un nou regres din parea lui. Vad inca un succes la minim 2 run-uri pentru White Sox.

Chicago White Sox - Pittsburgh Pirates (ora 03:10)
Pronostic: Chicago White Sox H(-1.5) Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Meciul 3 si cel final dintre Rangers(47-85) si Rockies(60-72) opune doua echipe care se gandesc deja la sezonul viitor. In general Rockies au fost solizi in fata fanilor la cea mai mare altitudine din MLB, in timp ce partidele din deplasare au fost un adevarat chin pentru ei. Dovada ca in aceasta serie este deja 2-0 pentru padurari, cu 2 scoruri identice: 4-3.

La pitching match-up avem un duel intre Kohei Arihara (6.59 ERA) si Kyle Freeland (4.17 ERA). Primul este inconstant, cu 3 meciuri recente in care a permis numai putin de 16 runs in doar 7.4 innings petrecuti pe teren. Experienta si aruncarile superioare sunt de partea lui Freeland aici. Chiar daca Rockies au un record dezamagitor in deplasare, e un moment bun pentru ei sa fure o victorie in Texas.

Texas Rangers - Colorado Rockies (ora 21:05)
Pronostic: Colorado Rockies castiga meciul Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tot in aceasta seara plina de MLB am mai gasit un value foarte bun din punctul meu de vedere la duelul 3 din seria Mariners(71-62) vs Astros(78-54). Scorul in serie este egal, 1-1, cu trupa din Texas castigand meciul inaugural. Este un match-up intre doua echipe ce lupta pentru pozitii diferite: Astros doresc sa-si pastreze avansul in AL West, in timp ce Mariners inca mai spera la playoff.

Pitching matchup-ul de la noapte favorizeaza echipa oaspete, Jake Odorizzi fiind titular pentru Astros, in timp ce la gazde il avem pe tanrul Logan Gilbert. Odorizzi a pus in teren 2 meciuri back-to-back solide, limitand adversarii la 3 runs in 10.2 innings. Gilbert vine dupa 3 partide in care a fost lovit puternic de batterii adversi, el permitand 19 runs intr-un total de 12.2 innings. Avem echipa mai buna si pitcherul superior la o cota de speculat.

Seattle Mariners - Houston Astros (ora 23:10)
Pronostic: Houston Astros castiga meciul Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here