Ponturi baseball MLB 1 septembrie 2020

Scris de Wade01/09/2020

O noua luna, un nou inceput la baseball. Am fost departe de acest sport in ultima saptamana din august, timpul a fost limitat si m-am concentrat mai mult pe baschet acolo unde a inceput mult asteptatul playoff.

M-am uitat peste oferta de la noapte si imi plac 3 echipe ce vin din postura de „underdog”, un over, un under, dar si o favorita. Hai sa vedem daca inspiratia este cu mine in luna septembrie.

Cincinnati Reds – St. Louis Cardinals (ora 01:40) ponturi pariuri

O iau ca de obicei in ordine cronologica, avem un debut atractiv de serie intre doua echipe rivale din AL Central, Reds(15-19) si Cardinals(12-13). In weekend St. Louis a inchis o serie negativa castigand un series finale vs Indians, in timp ce Reds au incheiat la egalitate, 2-2, seria vs Cubs. La aruncare avem un usor avantaj pentru oaspeti. La Cincinnati este titular Anthony DeSclafani (1-1, cu 5.71 ERA), in timp ce la oaspeti il avem pe Dakota Hudson (0-2, cu 3.32 ERA). Cei doi s-au infruntat intr-un meci direct pe 21 august, cu DeSclafani iesind invingator, desi nu a influentat scorul final. E timpul pentru o revansa, St. Louis este echipa mai buna, cu un usor avantaj la pitching, astfel ca vad o valoare deosebita in cota oaspetilor.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Cincinnati Reds – St. Louis Cardinals (ora 01:40)
Pronostic: 
St. Louis Cardinals castiga meciul
Cota: 
2.15 @

N.Y. Yankees – Tampa Bay Rays (ora 02:05) ponturi pariuri

Urmatoarea echipa ce-mi place din postura de underdog este la seria din Bronx, unde Yankees(24-11) au un match-up solid vs Rays(24-11). Trupa din Florida e intr-o forma foarte buna, punand mana momentan pe sefia diviziei EL East, in timp ce Yankees, chiar aca au castigat seria cu Mets din weekend, nu mai sunt acea echipa de temut fara Judge si Stanton in lineup. La aruncare, pentru Rays este titular Tyler Glasnow (1-1, cu 5.14 ERA), in timp ce Yankees contraataca cu Gerrit Cole (4-1, cu 3.51 ERA). Cei doi au avut un doubleheader, cu New York castigand prima partida in 8 august, scor 5-3, pentru ca apoi, pe 19 august, Rays sa faca un bounce back, scor 4-2. Avem o valoare excelenta pentru oaspeti, undeva la 2.45 (se poate incerca), insa pentru siguranta aleg handicapul in acest match-up.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
N.Y. Yankees – Tampa Bay Rays (ora 02:05)
Pronostic: 
Tampa Bay Rays +2.5 runs
Cota: 
1.55

Philadelphia Phillies – Washington Nationals (ora 02:05) ponturi pariuri

Meciul spectacol din aceasta noapte de MLB il vad in Philly, acolo unde gazdele de la Phillies(14-15) incearca sa mentina o forma buna in duelul cu Nationals(12-19). Avem un pitching match-up ce urla pur si simplu spre over, la fel cum ne sugereaza si bullpen-ul gazda (asta daca va ganditi sa ii dati credit Philadelphiei). Astfel, pitching match-up-ul arata cam asa: Erick Fedde (1-2, cu 3.57 ERA) vs. Spencer Howard (0-1, cu 6.17 ERA). Fedde a permis 4 runs in 5 innings la ultimul start vs Phillies, in timp ce cifrele lui Howard vorbesc de la sine. Avem un pitching slab modest la ambele echipe, dar hitteri ce pot face acest meci intr-un slugfest. Merg pe over, chiar o sa-l fortez in double digits (peste 9.5 runs).
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Philadelphia Phillies – Washington Nationals (ora 02:05)
Pronostic: 
peste 8.5 runs
Cota: 
1.65

Boston Red Sox – Atlanta Braves (ora 02:30) ponturi pariuri

Favorita noptii in opinia mea, in MLB, este in Boston, acolo unde Red Sox(12-22) primesc vizita jucatorilor de la Braves(19-14). Daca ne uitam la clasament – Boston pe ultimul loc in divizie, in timp ce Atlanta este lider – acesta reflecta situatia din acest minisezon de baseball. Red Sox este o echipa in reconstructie, in timp ce Atlanta este una in crestere, ce poate produce o surpriza imensa in aceasta toamna. La pitching, pentru Braves este titular Max Fried (5-0, cu 1.35 ERA), pustiul avand un sezon excelent. La Boston il avem pe Colten Brewer (0-2, cu 4.57 ERA), aruncator ce va avea prima aparitie din cariera vs Atlanta. Merg pe echipa in forma, cu un avantaj clar la aruncare.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Boston Red Sox – Atlanta Braves (ora 02:30)
Pronostic: 
Atlanta Braves castiga meciul
Cota: 
1.65 @

Kansas City Royals – Cleveland Indians (ora 03:05) ponturi pariuri

Daca am mers pe over in Philadelphia, in urmatoarele randuri va propun partida unde imi place foarte mult under-ul. Avem o deschidere de serie in Kansas City, unde Royals(13-21) primesc vizita jucatorilor de la Indians(21-13). La The Tribe este titular la aruncare Shane Bieber, asul din Ohio acumuland 6 victorii, cu 1.35 ERA si 75 strikeouts, fiind lider absolut in MLB la acest capitol.
Royals contraataca cu Brad Keller (3-1, cu 2.08 ERA), un tanar aruncator ce pana la ultimul meci ca titular a avut niste cifre foarte bune. Daca Bieber are un scor de 4-0, cu 4.33 ERA in disputele h2h vs Royals, Keller nu sta nici el rau, inregistrand un scor de 2-1, cu doar 1.38 ERA in 6 aparitii h2h vs Indians. Vad o disputa in care cei doi aruncatori sa arunce strikeout dupa strikeout.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Kansas City Royals – Cleveland Indians (ora 03:05)
Pronostic: 
sub 8.5 runs
Cota: 
1.70

Minnesota Twins – Chicago White Sox (ora 03:10) ponturi pariuri

Pentru final am lasat disputa din Minneapolis, acolo unde vad o mica surpriza in debutul seriei dintre Twins(20-15) si White Sox(21-13). Daca ne uitam la ultimele partide, Chicago a castigat 4 din ultimele 5 meciuri, in timp ce Minnesota se afla intr-o perioada modesta, cu 5 infrangeri la rand, pierzand seriile disputate in Ohio vs Indians, si in Detroit vs Tigers. Daca ne uitam, la prima vedere pitching match-up-ul ii favorizeaza pe oaspeti, Lucas Giolito (3-2, cu 3.09 ERA) fiind titular la White Sox, insa in disputele directe cu Twins are un record de doar 4-6, cu 5.34 ERA (11 partide). Rich Hill va arunca la Twins, veteranul avand primul start dupa mai bine de 3 ani. E o rivalitate mare, si ceva imi spune ca Twins se pot trezi intr-un asemenea match-up (cota la victorie @2.35 merge si ea incercata).
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Minnesota Twins – Chicago White Sox (ora 03:10)
Pronostic: 
Minnesota Twins +2.5 runs
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: