Ponturi baseball MLB 11 august 2020

0

Nu am scris despre baseball in weekend, am fost plecat si am decis sa ma concentrez exclusiv pe proiectul “biletul zilei baschet” unde am reusit sa leg 3 WIN-uri consecutive.

Oferta de la inceput de saptamana in MLB nu este una usoara, avem mai multe debuturi de serie, plus echipe ce vor fi obosite si care trebuie sa treaca prin acel “protocol COVID-19”, vezi cazul echipei Chicago White Sox. 

Hai sa vedem care sunt principalele pariuri din baseball-ul american!

Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 54%
Castigate: 67/124
O iau ca de obicei in ordine cronologica, cu duelul din Milwaukee intre Brewers(6-7) si Twins(10-6). Vad un duel al celor doi pitcheri in acest prim match-up din serie, avem doi aruncatori ce s-au descurcat foarte bine in acest start de campionat. La gazde va fi titular Adrian Houser (1-0, cu 0.75 ERA) ce a permis un singur run in 12 innings (2 partide), in timp ce la gruparea din Minneapolis il avem pe Randy Dobnak (2-1, cu 0.60 ERA), ce a permis adversarilor tot un run pe parcursul a 15 innings (3 partide). Cum Twins au fost invinsi clar de Royals in weekend - vor dori sa recupereze aici, insa nu-i exclus sa aiba parte de o surpriza.

Milwaukee Brewers - Minnesota Twins (ora 03:10)
Pronostic: sub 9.5 runsCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Daca am pornit cu un under, hai sa vedem unde ne asteapta spectacolul in aceasta seara plina de MLB. M-am orientat spre stadionul ce favorizeaza batting-ul - Coors Field, acolo unde avem un debut atractiv de serie intre Rockies(11-4) si Diamondbacks(6-10). La gazde va arunca Jon Gray (0-1, cu 3.31 ERA), in timp ce pentru Arizona este titular Robbie Ray (1-2, cu 9.45 ERA). In partidele h2h vs Rockies, Ray are un record de 5-5, cu 5.20 ERA, batterii adversi facandu-i probleme serioase. Gray pare pitcherul mai solid, insa acasa are destule probleme cu o ERA de 4.74. El a aruncat in doua partide pe Coors Field, permitand un total de 7 runs in doua partide cu Padres si Giants. Ma astept la un slugfest in Colorado.

Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks (ora 03:40)
Pronostic: peste 10.5 runsCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Pentru final am lasat echipa pe care o consider solistul noptii in MLB. Avem un alt debut de serie in Texas, acolo unde Rangers(6-8) ii primesc pe oaspetii de la Mariners(6-11). La gazde arunca veteranul Kyle Gibson (0-1, cu 2.45 ERA), ce inca nu a inregistrat un succes in actuala stagiune, dar forma de moment si cifrele din trecut il recomanda. Justin Dunn (0-1, cu 6.43 ERA) promite multe la doar 24 de ani, insa acest match-up nu-l favorizeaza, padurarii fiind intr-o forma foarte buna cu 3 victorii consecutive (3-0 sweep vs Angels). Merg pe echipa cu moral mai bun si care are avantajul acestui pitching match-up.

Texas Rangers - Seattle Mariners (ora 04:05)
Pronostic: Texas Rangers castiga meciulCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here