Ponturi baseball MLB 12-13 august 2020

Scris de Wade12/08/2020

Am o noua oferta solida din MLB pentru diseara si la noapte, iar prima favorita din oferta trebuie atacata serios! Las articolul deschis, o sa-l mai completez pana undeva la ora 17:00 cu alte pronosticuri, depinde de ce o sa imi sara in ochi in oferta, sau la cum pariaza publicul (informatiile apar undeva la ora 16:00).

Mai jos regasiti principalele ponturi din MLB!

Milwaukee Brewers – Minnesota Twins (ora 02:10) ponturi pariuri

Urmatoarea echipa care imi place sa decida series finale este Minnesota(11-6) la intalnirea cu numarul 3 din Milwaukee(6-8). E clar cine este echipa mai buna, chiar daca in serie scorul pana acum este egal, 1-1. Twins au nevoie insa ca batterii sa fructifice loviturile si sa nu mai ramana in baze, asa cum s-a intamplat aseara. Pitching match-up-ul de azi este format din Eric Lauer (0-1, cu 9.53 ERA) vs Kenta Maeda (2-0, cu 2.65 ERA). Asa cum arata si cifrele, Maeda a aruncat excelent in acest start de sezon si se pare ca ii prieste noua echipa (venind de la Dodgers). Lauer a avut probleme serioase la singurul meci ca titular vs Reds, permitand 6 runs in doar 5 innings. Imi place valoarea jucatorilor de la Twins aici.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Milwaukee Brewers – Minnesota Twins (ora 02:10)
Pronostic: 
Minnesota Twins castiga meciul
Cota: 
1.90 @

Philadelphia Phillies – Baltimore Orioles (ora 02:05) ponturi pariuri

Pentru final am pregatit meciul spectacol din aceasta seara de MLB. Este vorba despre un match-up ce a avut fireworks azi-noapte in Philladelhpia, unde Phillies(5-6) au pierdut primul meci cu Orioles(6-7). Am avut in acel meci un total de 19 run-uri, plus alti 16 jucatori ce puteau marca, dar au ramas blocati in bazele de pe diamant. La aruncare avem azi duelul dintre Zach Eflin si Wade LeBlanc. Orioles au o medie excelenta in ofensiva in 2020: .251 batting si .770 OPS, iar media de run-uri / meci este de 5. Phillies au fost limitati la doar 3.9 runs/meci in acest start de campanie, insa jocul de azi impotriva lui LeBlanc trebuie sa ii trezeasca, veteranul din Baltimore aruncand modest in cele 3 partide ca titular. Merg pe over 8.5, dar se poate forta si un scor in double digits (over 9.5).
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Philadelphia Phillies – Baltimore Orioles (ora 02:05)
Pronostic: 
peste 8.5 runs
Cota: 
1.80 @

Detroit Tigers – Chicago White Sox (ora 20:10) ponturi pariuri

Tigers(9-5) si White Sox(8-9) se intalnesc in series finale, sau the rubber match cum le place americanilor sa spuna cand inaintea ultimul meci din serie, scorul este egal. La pitching matchup avem duelul dintre Matthew Boyd(0-1, cu 9.20 ERA) si Dylan Cease(2-2, cu 5.74 ERA). Boyd are un start de sezon teribil, cu 23 de lovituri si 15 run-uri permise in primele 3 partide vs Reds, Royals si Pirates, si dupa cum se observa nu sunt ofensivele de top din liga. Cease a inceput si el mai greu sezonul actual, insa si-a revenit cu doua partide excelente facute in luna august, limitandu-i pe Royals la 2 runs in 6 innnings, si nepermitand vreunul impotriva lui Clevelnad, in 5 reprize de joc.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Detroit Tigers – Chicago White Sox (ora 20:10)
Pronostic: 
Chicago White Sox castiga meciul
Cota: 
1.95 @

Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks (ora 22:10) ponturi pariuri

Continui analiza de baseball cu o alta echipa a carei valoare este excelenta in duelul 3 din seria Rockies(11-5) si Diamondbacks(7-10). Fiecare echipa a castigat cate un meci, asta face partida de azi una extrem de importanta. La gazde il avem ca pitcher pe Antonio Senzatela (3-0, cu 2.65 ERA), in timp ce la oaspeti va arunca Luke Weaver (0-3, cu 12.19 ERA). Asa cum arata si cifrele, Senzatela are un start solid, cu 14 strikeouts si doar 5 walks tintr-un total de 17.0 innings, in timp ce weaver a permis multe run-uri vs Padres & Dodgers, intr-un meci rezistand doar 3 innings. Este Coors Field, amiaza, 35 de grade si cred ca batterii de la Rockies ii pot face mari probleme lui Luke, asa ca miza se indreapta pe gazde la o valoare excelenta.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks (ora 22:10)
Pronostic: 
Colorado Rockies castiga meciul
Cota: 
2.05 @

L.A. Angels – Oakland Athletics (ora 23:10) ponturi pariuri

Partida in care nu ma astept la spectacol este in Los Angeles, unde ieri Angels nu au vrut sa ne ajute la profit, pierzand cu un sec 6-0. Angels au astfel 2-0 in serie si vor merge spre un sweep ce pare inevitabil. Insa, vad putina valoare in cota oaspetilor, ei avand din nou un avantaj la pitching matchup. Astfel, pitcherii titulari sunt: Griffin Canning (0-2, cu 3.14 ERA) la gazde, in timp ce gruparea din Oakland contraataca prin Chris Bassitt (1-0, cu 1.08 ERA). Canning a realizat un bounce back recent, cedand un singur run in startul vs Astros, si inca unul vs Rangers. Bassitt e fabulos in acest start, cu o ERA de doar 1.08, obtinand 15 strikeouts si permitand doar 4 walks in decurs de 16.2 innings. Toate cifrele duc spre under in acest duel.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
L.A. Angels – Oakland Athletics (ora 23:10)
Pronostic: 
sub 9.5 runs
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: