Ponturi baseball MLB 16.08.2021

Scris de Wade16/08/2021

La inceput de saptamana avem un MLB card format din 10 meciuri. Am analizat fiecare partida si am gasit 3 valori de speculat. Mai sunt inca o luna si jumatate din sezonul regulat de baseball, e momentul in care echipele bune se diferentiaza de cele medii.

N.Y. Yankees – L.A. Angels (ora 02:05) ponturi pariuri

Primul meci ce-mi place in aceasta noapte de MLB este chiar in Bronx, unde Yankees(65-52) joaca cu Angels(59-60). Batterii din New York sunt pe 6 in American League si inca spera ca ii vor devansa pe rivalii de moarte de la Red Sox in lupta pentru pozitia a 5 in conferinta – ultima ce duce in playoff.

La pitching match-up avem un duel intre Gerrit Cole si Jose Suarez. De cand a inceput sa joace in Angels starting rotation, Suarez a avut probleme, permitand cel putin 3 runs in fiecare din cele 4 partide incepute ca titular. La gazde, stim cu totii cum arunca Gerrit Cole – ultima oara pe 29 iulie. Revine dupa infectarea cu COVID, asa ca nu va asteptati la minuni din partea lui, si nici sa stea prea mult in ballpark. Over-ul pare cel mai bun bet aici.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
N.Y. Yankees – L.A. Angels (ora 02:05)
Pronostic: 
peste 7.5 runs
Cota: 
1.65 @

Cincinnati Reds – Chicago Cubs (ora 02:10) ponturi pariuri

Al doilea match-up pe care l-am gasit este cel dintre rivalele din AL Central: Reds(64-55) si Cubs(52-68). Dupa ce au dat la trade majoritatea numelor importante din echipa, Cubs au regresat foarte mult, sezonul lor fiind ca si incheiat. Reds in schimb, joaca un baseball bun in ultima perioada, si sunt in the hunt pentru al doilea loc de Wild Card in American League (2.5 games distanta fata de Padres).

Si la pitching match-up avem un avantaj clar pentru Reds, unde va arunca Wade Miley, in timp ce la oaspeti va fi titular neexperimentatul Justin Steele. Pe langa asta, la Cubs pitching staff avem cateva cifre slabe in ultimele 15 zile: un 7.69 ERA dupa care batterii gazda pot profita. In plus, acasa in Great American Ball Park – Miley are un record de 6-2, cu 2.56 ERA. Merg pe echipa motivata aici, intr-un succes fara emotii.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cincinnati Reds – Chicago Cubs (ora 02:10)
Pronostic: 
Cincinnati Reds H(-1.5)
Cota: 
1.95 @

Chicago White Sox – Oakland Athletics (ora 03:10) ponturi pariuri

Pentru final am lasat cea mai interesanta disputa a noptii din MLB, un meci extrem de asteptat in Windy City intre White Sox(68-50) si Athletics(68-50) doua formatii de playoff in American League. Asa cum se observa, avem un debut de serie in care cele doua echipe au acelasi record, si daca ne uitam la cote – vedem ca si bookmakerii se asteapta la un prim matchup extrem de echilibrat.

La aruncare ii avem ca titulari pe Dallas Keuchel, un pitcher overrated din punctul meu de vedere. Dallas a permis 5.72 ERA si 1.30 WHIP in ultimele 7 partide, iar White Sox au un scor de doar 2W-5L in acele meciuri. Frankie Montas are un record 2.42 ERA si 2.92 xFIP in 7 meciuri din 1 iulie incoace. Nu iau Oakland ML pentru ca White Sox au un bullpen excelent si pot reveni pe final. Imi place in schimb valoarea din primii 5 innings pentru ca oaspetii sa fie macar egalii adversarilor din Chicago.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Chicago White Sox – Oakland Athletics (ora 03:10)
Pronostic: 
Oakland Athletics H(+0.5) in primii 5 innings
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: