Ponturi baseball MLB 20.08.2021

0

1W-2L la ponturile oferite ieri. A iesit cota mare Athletics @2.60, insa nu am fost inspirat la celelate doua ponturi.

Incerc sa fac un „bounce back” la inceput de weekend. Am gasit 3 pronosticuri in care am incredere, iar detaliile le regasiti mai jos.

Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 46%
Castigate: 23/50
Debut de serie si in Milwaukee, acolo unde Brewers(74-48) primesc vizita jucatorilor din Washington(52-68). Pentru gazde va arunca pitcherul de mana stanga, Brett Anderson. Acesta are un record de 4-6, cu 4.09 ERA in 18 meciuri si doreste sa se revanseze dupa ultimul outing (6 runs in 3 innings). Nationals inca n-au anuntat un starter aici.

Un aspect important in acest prim match-up este vantul, care va sufla in interior pe tot parcursul meciului cu aproximativ 15km/h. Poate ca nu inseamna mult, insa la o asemenea viteza unele mingi lovite de batteri zboara mai putin. Avem un succes de 58% la under intr-o asemenea desfasurare a conditiilor atmosferice, asa ca o sa dau si eu o sansa under-ului in acest match-up.

Milwaukee Brewers - Washington Nationals (ora 03:10)
Pronostic: sub 10.5 puncte Cota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Pentru final am lasat disputa din San Diego, unde Padres(67-56) vor sa se trezeasca in acest final de sezon regulat, chiar daca programul nu-i avantajeaza. Phillies(61-60) vin zi in Petco Park si vor sa intrerupa acel sweep suferit in Arizona. La pitching match-up avem un duel atractiv intre Blake Snell si Matt Moore.

Moore a fost excelent la ultima aparitie pe teren, cu 6 shutout frames vs Reds, si ma astept sa continue pe acest trend. Despre Snell se stie faptul ca el joaca mult mai bine acasa, in fata fanilor (2.40 ERA, 113 WHIP) fata de meciurile de afara (7.01 ERA, cu 1.96 WHIP). Avem doua ofensive cu probleme in ultimele saptamani, si doi pitcheri ce ar trebui sa faca fata situatiei. Under-ul pare pariul inteligent aici.

San Diego Padres - Philadelphia Phillies (ora 05:10)
Pronostic: sub 9.5 puncte Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
O iau ca de obicei in ordine cronologica cu meciul din Windy City, acolo unde Cubs(54-69) primesc vizita adversarilor de la Royals(52-68). Ambele echipe se afla in partea a doua in conferintele din care fac parte, astfel - motivatia nu este una puternica pentru niciuna din echipe, insa cu toate astea, valoarea oaspetilor nu e una de neglijat.

La pitching match-up avem un duel intre Zach Davies si Brad Keller. Primul a fost luat de Cubs la trade deadline, insa dupa ce a facut cateva meciuri decente in mai si iunie, cifrele au luat-o in sus: 5.00 ERA, 5.97 xERA cu .366 xwOBA. Keller a inceput sezonul modest, insa in ultimele 7 partide ca titular a avut cifre foarte bune: 3.61 ERA, aruncand pana la 7 innings in meci si permitand maxim 2 runs in 4 din acele partide. Avem echipa cu un lot mai bun si un pitcher superior la o valoare de even money.

Chicago Cubs - Kansas City Royals (ora 21:20)
Pronostic: Kansas City Royals castiga meciul Cota: 2.04

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here