Ponturi baseball MLB 22.08.2021

Scris de Wade22/08/2021

2W1L ieri si am avut din nou parte de un profit +85u la ponturile oferite din MLB. Motivatia este sa termin acest weekend cu inca o zi „verde”, oferta de la final de saptamana fiind una generoasa.

Am gasit 3 meciuri in care am vazut valori de speculat, aleg mai mult solistii azi, in detrimentul numarului de home runs.

Pariurile serii in MLB

Baltimore Orioles – Atlanta Braves (ora 20:05) ponturi pariuri

Prima favorita care-mi face cu ochiul in aceasta seara de MLB este la duelul final din Baltimore, unde Orioles(38-84) se dueleaza cu Braves(67-56) pentru a evita sweep-ul. In primele doua partide Braves au castigat fara mari emotii, si cauta succesul si azi. La pitching ii avem pe John Means la gazde, respectiv Touki Toussaint la oaspeti, un alt avantaj pentru echipa oaspete.

Atlanta a castigat 13 din ultimele 15 meciuri, in timp ce gruparea din Baltimore nu a castigat vreun meci in toata aceasta perioada (15 infrangeri in ultimele 15 partide). Braves sunt favoriti azi, si chiar daca pare un loc de letdown dupa ce au castigat deja aceasta serie, motivatia din clasament (unde au un singur meci avans fara de Reds si Padres) constituie un motiv suficient pentru a inchide cu succes aceasta deplasare.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Baltimore Orioles – Atlanta Braves (ora 20:05)
Pronostic: 
Atlanta Braves castiga meciul
Cota: 
1.70 @

Toronto Blue Jays – Detroit Tigers (ora 20:07) ponturi pariuri

Aproximativ de la aceeasi ora vad o alta favorita ce ar trebui sa castige seria, de aceasta data pe teren propriu. E vorba de the rubber match intre Blue Jays(64-57) si Tigers(59-66). Oaspetii din Detroit au castigat in prelungiri vineri seara, in timp ce ieri – favoritii publicului s-au impus cu un sec 3-0, Ryu Hyun-Jin aruncand excelent. Tigers au inscris un singur run in timpul regulamentar in cele doua partide (cele 3 castigatoare de vineri venind in 10th extra inning).

La pitching match-up avem un nou avantaj pentru Toronto, unde il vom vedea pe Steven Matz, in timp ce la oaspeti va fi titular Drew Hutchison. Cel din urma a revenit pe teren dupa o accidentare de durata, aruncand pentru prima oara in Major League din 2018 incoace, si nu a facut-o deloc bine – permitand 6 runs in nici 2 reprize. Matz vine dupa un 5-inning shutout vs Mariners, si ma astept sa-si duca si diseara echipa spre un succes lejer si implicit – castigarea seriei.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Toronto Blue Jays – Detroit Tigers (ora 20:07)
Pronostic: 
Toronto Blue Jays H(-1.5)
Cota: 
1.87 @

Oakland Athletics – San Francisco Giants (ora 23:07) ponturi pariuri

Pentru final am lasat meciul din Oakland, acolo unde avem un alt meci ce va decide seria intre Athletics(70-54) se infrunta cu Giants(79-44). Avem doua echipe de playoff in conferintele din care fac parte, echipa gazda fiind pe 5 in American League, in timp ce oaspetii din San Francisco conduc conferinta National League, la doua lungimi distanta de marii rivali din Los Angeles.

La aruncare avem un pitching match-up ce ii favorizeaza usor pe oaspeti: Frankie Montas vs Logan Webb. Ambii arunca bine, insa doar unul iese in evidenta. Montas a aruncat solid, insa are probleme cu acele walks, fiind neglijent de cateva ori in ultimele 4 meciuri. Webb este practic unhittable din 11 mai incoace, postand un scor de 6-0, cu doar 1.64 ERA in 11 meciuri incepute ca titular. Avem un value bet de speculat aici pe Giants.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Oakland Athletics – San Francisco Giants (ora 23:07)
Pronostic: 
San Francisco Giants castiga meciul
Cota: 
2.08 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: