Ponturi baseball MLB 7-8 septembrie 2020

Scris de Wade07/09/2020

O noua saptamana – un nou inceput la ponturile din MLB. Avem un inceput de luna septembrie reusit la pronosticurile din baseball, asa ca doresc sa continui in aceasta directie.

Momentan am ochit 2 echipe „underdog” si o favorita la meciurile serii, si o sa adaug daca o sa vad ceva bun la partidele ce se vor disputa mai tarziu in noapte.

Washington Nationals – Tampa Bay Rays (ora 01:05) ponturi pariuri

Imi plac 3 echipe din postura de underdog in aceasta seara de MLB, insa doar intr-una vad o valoare deosebita (la celelalte doua am mers pe handicap). E vorba de duelul inaugural din D.C., unde Nationals(14-25) primesc vizita jucatorilor de la Rays(28-13). La pitching match-up avem un duel de zile mari intre Max Scherzer (3-2, cu 3.95 ERA si Charlie Morton (1-1, cu 4.82 ERA). Nats sunt favoriti doar pentru ca asul Scherzer este la timona, insa am vazut in deplasarea din Philly (saptamana trecuta), ca nici el nu poate face totul de unul singur, problema fiind la batting. Morton nu este inca la capacitate maxima, si probabil nu va arunca mai mult de 3 reprize aici, insa am incredere in bullpen-ul din Florida, la care adaug o ofensiva ce face furori in ultima perioada. Cota pe Tampa Bay e una de nerefuzat!
Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Washington Nationals – Tampa Bay Rays (ora 01:05)
Pronostic: 
Tampa Bay Rays castiga meciul
Cota: 
2.10 @

San Diego Padres – Colorado Rockies (ora 04:10) ponturi pariuri

Pentru final am ales disputa inaugurala din San Diego, unde avem doua echipe ce se lupta pentru o pozitie in postseason: Padres(25-17), respectiv Rockies(20-20). Jucatorii de la Padres revin acasa dupa o serie de 3 deplasari din care au obtinut un bilant pozitiv (6W-3L), in timp ce gruparea din Colorado a surprins toti specialistii in seria vs Dodgers din weekend, cand dupa ce au pierdut primul meci cu 10-6, au revenit cu victorii atat sambata (5-2), cat si duminica (7-6). La pitching match-up avem un duel ce se anunta tare intre Dinelson Lamet (2-1, cu 2.62 ERA) si Kyle Freeland (2-1, cu 4.09 ERA). Victoria se poate duce in orice directie, asa ca m-am orientat spre performantele pitcherilor. Aici, Lamet are 57 strikeouts in totalul de 45 de innings in acest sezon, si chiar daca va fi lovit de batterii adversi, am incredere ca va scoate cel putin 6 adversari din joc.
Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
San Diego Padres – Colorado Rockies (ora 04:10)
Pronostic: 
Dinelson Lamet peste 6.5 strikeouts
Cota: 
1.85 @

Minnesota Twins – Detroit Tigers (ora 21:10) ponturi pariuri

O iau ca de obicei in ordine cronologica cu partida din Minneapolis, acolo unde Twins(25-17) si Tigers(18-20) se afla la egalitate, scor 1-1, dupa ce aseara Detroit a facut show in reprizele 6, 7 si 8 – marcand 8 din cele 10 run-uri prin care au obtinut un succes improbabil, scor 10-8. Pana atunci Twins aveau un control clar in serie, avand 3 partide la rand castigate vs Tigers si 6-2 dupa primele 5 reprize. Chiar daca se pariaza mult pe Minnesota, merg impotriva publicului, nu pe victorie Detroit, ci pe un nou meci strans. Avem un pitching match-up mai echilibrat decat o arata: Michael Pineda (0-0, cu 3.00 ERA) vs Michael Fulmer (0-0, cu 7.27 ERA), si asta datorita recordului lui Fulmer vs Twins. Astfel, pitcherul din Detroit are un scor de 5-0, cu 2.64 ERA in 5 partide vs Minnesota, incluzand aici 3-0, cu 2.55 ERA in 3 partide pe Target Field.
Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Minnesota Twins – Detroit Tigers (ora 21:10)
Pronostic: 
Detroit Tigers +2.5 runs
Cota: 
1.65

Atlanta Braves – Miami Marlins (ora 20:10) ponturi pariuri

Continui tot cu o partida devreme, la debutul seriei dintre Braves(24-16) si Marlins(17-18), doua echipe rivale din divizia AL East. Imi place mult over-ul la acest meci, si imediat explic si motivele. Avem un pitching match-up format din rookie-ul Ian Anderson (2-0, cu 2.25 ERA) vs Jose Urena (fara record in 2020). Anderson a inceput fabulos la primul sezon in Major League, castigand vs Yankees si vs Red Sox, avand o incredere mare. Au fost insa doua ofensive slabite ale renumitelor echipe, si chiar daca pustiul are incredere mare acum, e doar o chestiune de timp pana cand batterii adversi vor ajunge la el. La Marlins il avem pe Urena, la primul meci in acest sezon (el fiind pozitiv cu COVID-19), dupa ce in 2019 a avut un record de 5.21 ERA, iar in singura disputa directa vs Braves a cedat 6 runs din 11 hits in doar 3 innings.
Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Atlanta Braves – Miami Marlins (ora 20:10)
Pronostic: 
peste 8.5 runs
Cota: 
1.75 @

Chicago Cubs – St. Louis Cardinals (ora 23:10) ponturi pariuri

Urmatoarea echipa ce-mi place din postura de underdog este la derby-ul din AL Central, unde Cubs(23-18) si Cardinals(17-15) continua lupta pentru suprematie. Cele doua echipe au alternat terenurile in ultimele zile, cu Cubs castigand primul duel, si a apoi a fost \”all Cards baseball\”. Echipa oaspete pare mai solida si mai bine pusa la punct in teren, merg pe mana lor si azi, desi avantajul la pitching este al gazdelor. Astfel, la aruncare avem un pitching match-up intre Kyle Hendricks (4-4, cu 3.78 ERA) si tanarul Johan Oviedo (0-1, cu 4.30 ERA). Cei doi au aruncat mai devreme in sezon in meci direct, Hendricks permitand adversarilor 3 runs in 6 innings, in timp ce Oviedo a permis 2 runs in 5 innings. Ma astept la o disputa echilibrata, din acest motiv cred ca cel mai bun bet este pe handicapul oaspetilor.
Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Chicago Cubs – St. Louis Cardinals (ora 23:10)
Pronostic: 
St. Louis Cardinals +2.5 runs
Cota: 
1.60

Seattle Mariners – Texas Rangers (ora 23:10) ponturi pariuri

Poate singura favorita a carei valoare imi face cu ochiul este la duelul 4 din Seattle, unde Mariners(18-22) incearca un sweep de zile mari vs Rangers(13-26). La pitching match-up avem duelul dintre Marco Gonzales (4-2, cu 3.09 ERA) vs Kolby Allard (0-4, cu 5.40 ERA). Gonzales are un scor de 5-5, cu 3.98 ERA in partidele h2h vs Texas, in timp ce Allard are un scor de 1-1, cu 8.53 ERA, cu cel mai recent duel acum doua saptamani, cand a permis 4 runs din 5 hits in doar 2/3 dintr-un inning. Cu 5 victorii in ultimele 5 partide, deodata – Mariners se afla in cursa pentru platoff, si cum nu este loc de eroare in aceasta ultima treime din sezonul regulat, ma astept ca trupa gazda sa inchida in stil de mare echipa aceasta serie vs Rangers (echipa cu doar 3 victorii in ultimele 20 de meciuri).
Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Seattle Mariners – Texas Rangers (ora 23:10)
Pronostic: 
Seattle Mariners castiga meciul
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: