Ponturi baseball MLB 9 septembrie 2020

Scris de Wade08/09/2020

Am avut cateva echipe ce ne-au dezamagit ieri, si ma bazez pe una in mod deosebit la un „bounce back”, da ati ghicit – e vorba despre Tampa Bay Rays in deplasarea din capitala SUA. Am ochit momentan acest solist, ce mi se pare foarte bun, urmand ca dupa o analiza amanuntita sa mai adaug 3-4 ponturi.

 

Washington Nationals – Tampa Bay Rays (ora 01:05) ponturi pariuri

Avem partida cu numarul 2 din seria Nationals(15-25) vs Rays(28-14). Ieri am mers pe Tampa Bay din postura de underdog, insa Scherzer a facut diferenta in a limita batterii adversi in diferite baze. Scorul final a fost 6-1 pentru Nats, insa daca ne uitam atent la cum a evoluat meciul, putem spune ca e putin nedrept. E adevarat – Washington a condus la hits: 10-8, insa oaspetii din Florida au avut numai putin de 10 jucatori ramasi in baza, fata de 5 cat au avut Nats. Ei bine, azi vad o recuperare furtunoasa pentru Rays, mai ales ca au si un avantaj consistent la aruncare, unde il au titular pe Ryan Yarbrough (0-2, cu 3.65 ERA). Nats il propun pe Anibal Sanchez (1-4, cu 6.48 ERA), un tip despre care am mai discutat si la Phillies – un pitcher ce este inconstant si lovit des de batterii adversi.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Washington Nationals – Tampa Bay Rays (ora 01:05)
Pronostic: 
Tampa Bay Rays castiga meciul
Cota: 
1.75

Cleveland Indians – Kansas City Royals (ora 01:10) ponturi pariuri

Continui analiza cu meciul 2 din Ohio, acolo unde avem seria dintre Indians(26-15) si Royals(14-28). Ieri The Tribe s-a impus cu 5-2, conducand pana pe final cu 5-0, o victorie lejera obtinuta de echipa gazda, care se lupta la sefia diviziei cu White Sox(26-15) si Twins(26-17). Pitching match-up-ul de la noapte arata foarte bine: Triston McKenzie (2-0, cu 1.69 ERA) vs Jakob Junis (0-1, cu 4.32 ERA). Cei doi s-au intalnit h2h in Kansas City, cu tanarul McKenzie avand castig de cauza, un 5-0 sec pentru Indians. Nu ma astept la ceva asemanator azi, si asta pentru ca Junis are un scor de 2-3, cu 3.41 ERA in 6 partide pe Progressive Field, fiind un pitcher ce are carente la aruncare, iar pustiul McKenzie va avea si el in curand un outing sub medie. Astfel, mizez pe run-uri peste media impusa.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cleveland Indians – Kansas City Royals (ora 01:10)
Pronostic: 
peste 7.5 runs
Cota: 
1.90 @

Pittsburgh Pirates – Chicago White Sox (ora ponturi pariuri

A doua favorita ce-mi face cu ochiul in aceasta noapte este la duelul din Pittsburgh, unde Pirates(13-26) primesc vizita jucatorilor de la White Sox(26-15). Gazdele raman acasa dupa un 2-2 in seria cu Reds, in timp ce Chicago vine aici dupa un sweep administrat in deplasarea din Kansas City (4-0 vs Royals). Joe Musgrove (0-4, cu 6.62 ERA) vs Dylan Cease (5-3, cu 3.95 ERA) este duelul de la aruncare, unul ce ii favorizeaza pe oaspeti. Musgrove e doar la al doilea meci dupa accidentare, asa ca nu ma astept sa-l vad mai mult de 3 innings azi. Chicago are ofensiva de partea ei, in plus, Cease a aruncat excelent in acest mini sezon – si in plus – batterii din Pittsburgh au mari probleme impotriva aruncatorilor de mana dreapta, cu doar .212 batting average.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Pittsburgh Pirates – Chicago White Sox (ora
Pronostic: 
Chicago White Sox castiga meciul
Cota: 
1.80 @

Atlanta Braves – Miami Marlins (ora 02:10) ponturi pariuri

Una din partidele spectacol de la noapte o vad in Atlanta, unde ieri am mers cu succes pe over la run-uri, Marlins(18-18) producand ieri o mica surpriza – castigand in prelungiri vs Braves(24-17), scor 5-4. Daca ieri Miami nu avea un pitcher superior, azi lucrurile se schimba, pentru ca oaspetii il trimit titular pe Sixto Sanchez (1-1, cu 2.37 ERA), rookie ce a aruncat doar in Florida. Oponentul sau trebuia sa fie Robbie Erlin (0-0, cu 6.95 ERA), insa o accidentare de ultim moment il va trimite in teren pe Kyle Wright (0-3, cu 7.20 ERA). Sanchez a aruncat excelent acasa, insa la primul meci in deplasare il vad avand probleme impotriva unei ofensive solide din Atlanta. Asta e si motivul pentru care aleg over-ul in detrimentului solistului pe Miami (pe care o sa-l incerc separat la o cota de 2.25).
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Atlanta Braves – Miami Marlins (ora 02:10)
Pronostic: 
peste 7.5 runs
Cota: 
1.95 @

N.Y. Mets – Baltimore Orioles (ora 02:10) ponturi pariuri

Urmatorul meci unde vad run-uri peste media impusa (poate chiar un scor in double digits) este la meciul din New York, pe Citi Field, unde avem debut de serie intre Orioles(19-21) si Mets(19-23). Baltimore vine aici dupa un 4-1 administrat celor de la Yankees, in timp ce Mets au terminat la egalitate seria cu Phillies, scor 2-2. Daca ati urmarit ponturile de saptamana trecuta, ati vazut ca am mers pe over in ambele partide directe intre aceste doua echipe, si am incasat lejer de fiecare data: 9-4 si 9-5. Azi nu ma astept la altceva, mai ales ca avem doi pitcheri cu mari probleme la aruncare sau in a avea o constanta buna: Michael Wacha (1-2, cu 7.20 ERA) si John Means (0-3, cu 8.10 ERA). Pentru amatorii de senzatii tari se poate forta chiar si over-ul de 11.5 runs @2.65.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
N.Y. Mets – Baltimore Orioles (ora 02:10)
Pronostic: 
peste 8.5 runs
Cota: 
2.00 @

Texas Rangers – L.A. Angels (ora 03:05) ponturi pariuri

Pentru final am lasat partida din Texas, unde avem match-up-ul inaugural dintre Rangers(13-27) si Angels(17-25), iar cotele scad vertiginos in favoarea oaspetilor. Si pe buna dreptate – Angels vin aici dupa un sweep de zile mari in weekend-ul trecut vs Astros (scor 4-0), in timp ce Rangers – asa cum i-am vazut si aseara (pierzand cu 8-4 vs Mariners), par o echipa ce se gandeste deja la sezonul viitor (8 infrangeri in ultimele 9 meciuri). Sigur, avantajul la pitching este usor de partea gazdelor, cu Lance Lynn (4-2, cu 2.67 ERA), in timp ce Angels il au ca titular pe Andrew Heaney (3-2, cu 3.89 ERA), insa acest capitol conteaza mai putin atunci cand ofensiva nu merge. Trupa din Los Angeles are odihna suplimentara si o ofensiva ce a produs numai putin de 32 de run-uri in cele 4 partide vs Houston.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Texas Rangers – L.A. Angels (ora 03:05)
Pronostic: 
L.A. Angels castiga meciul
Cota: 
1.85

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: