Ponturi Campionatul European de handbal masculin 16.01.2020

0

Ponturi handbal

Campiomatul European de handbal masculin are programate azi primele 3 partide din Main Round, iar doua dintre favoritele la trofeu promit un spectacol deplin. Spania va infrunta Cehia, iar Croatia, Austria, in cazul unui succes elevii lui Lino Cervar vor lua o optiune serioasa pentru semifinale.

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 61.1%
Castigate: 11/18
Germania isi va juca azi teoretic ultima sansa de a merge in semifinale, oricare rezultat, coroborat cu victorii ale Spaniei si Croatiei fac practic imposibila misiunea panzerelor. Belarus este o echipa omogena, masiva, care poate ridica probleme, insa si-a dovedit limitele tunci cand a avut de infruntat nationala lui Lino Cervar in grupa, croatii impunandu-se fara emotii la 8 goluri avans. Germanii au avantajul experientei si a unei banci mult mai consistente, ceea ce conteaza enorm intr-o competitie de asemenea intensitate in care practic lipsesc zilele de refacere.

Germania - Belarus
Pronostic: victorie Germania - 2.5 goluriCota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Austria va incerca sa profite de avantajul terenului propriu, partida contra Croatiei urmand a se disputa in Wiener Stadthalle  din Viena, dar nu cred ca poate face face totusi unei nationale mult mai valoroase, indiferent de cat sprijin ar primi din partea publicului. Ma astept la un spectacol deplin in acest meci, Austria este o echipa care inscrie, dar care si primeste foarte multe goluri, cel putin asta arata cifrele la actualul campionat european. De cealalta parte Croatia are un atac debordant, care ma astept sa isi faca din plin datoria. Echipa pregatita de Ales Pajovic a incasat in medie 29 de goluri, in conditiile in care a vut adversari precum Cehia, Macedonia de Nord sau Ucraina, echipe cu un potential ofensiv mult sub cel al croatilor.

Croatia - Austria
Pronostic: Croatia inscrie peste 30.5 goluriCota: 2.30

Click aici pentru a paria acest pronostic
Spania a ramas prima favorita la cucerirea trofeului dupa eliminarea Frantei si a Danemarcei, iar primul adversar din Main Round va fi Cehia, o echipa care a renascut dupa primul meci de la europene, reusind sa se impuna, de fiecare data in actul secund, atat in fata Macedoniei de Nord cat si a Ucrainei. Ibericii au insa un lot mult peste cele doua nationale mentionate anterior, o defensiva extrem de sigura, dar si cel mai eficient atac de la actualul campionat european, contraatcul fiind una dintre armele lor preferate. Spania a inscris cel putin 32 de goluri in precedentele 5 meciuri jucate, nu vad de ce nu ar reusi si acum sa treaca de aceasta borna.

Spania - Cehia
Pronostic: Spania inscrie peste 30.5 goluriCota: 2.10

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here