Ponturi Campionatul European de handbal masculin 21.01.2020 propuse de Florin1981

0

Ponturi handbal

Campionatul European de handbal masculin intra in linie dreapta, mai sunt doar doua partide pentru fiecare echipa pana la semifinale si numai este loc de pasi gresiti. Norvegia poate castiga grupa daca va trece azi de Islanda, echipa reintrata in cursa pentru medalii, dar meciul de foc al zilei se anunta intre Portugalia si Slovenia.

florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Norvegia vs Islanda se anunta un meci de zile mari pentru echipa pregatita de Guomundur Guomundsson, care in cazul unei victorii poate spera la semifinale. Totusi vor avea in fata poate cea mai ofensiva formatie a acestui campionat european, norvegienii atacand poarta de pe toate pozitiile cu aceiasi eficienta. Dat fiind faptul ca deja Sagossen&compania sunt cu un picior in careul de asi, am evitat un pariu pe rezultat final, cota la victoria norvegienilor e mica, iar un succes la mai mult de 3 goluri poate fi riscant. Am ales un pont pe lovituri de pedeapsa acordate in meci, cele doua echipe ataca des poarta in special de la nivelul extremelor, acolo unde aparatorii sunt lesne de pacalit iar penalty-ul este inevitabil in dese randuri. 

Norvegia - Islanda
Pronostic: Peste 8.5 penalty-uri acordate in meciCota: 2.10

Click aici pentru a paria acest pronostic
Lusitanii porneau din postura de favoriti in ultimul meci de la acest turneu final, cel contra Islandei, aveau un joc mai bine organizat, mai eficient decat nordicii. Insa nu a fost de aceiasi parare tehnicianul Guomundur Guomundsson care a preagatit excelent intalnirea din punct de vedere tactic, la final elevii sai si-au asigurat victoria 28-25 si au reintrat in jocurile pentru semifinale. Slovenia a pierdut de asemenea in fata Ungariei, la limita e drept, dar infrangerea ramane, iar acum se vede nevoita sa castige ultimele doua intalniri pentru a prinde locul secund. Voi miza pe Ljubomir Vranjes si echipa sa in acest meci, fata de adversari au un lot mult mai echilibrat valoric, iar banca de rezerve a inceput sa se faca simtita pe acest final de campionat european. 

Portugalia - Slovenia
Pronostic: victorie SloveniaCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 2479%+620.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here