Ponturi Campionatul Mondial de handbal feminin 30.11.2019

0

Ponturi handbal

Maine va debuta Campionatul Mondial de handbal feminin gazduit de Japonia, prima zi fiind una extrem de incarcata in ceea ce priveste numarul meciurilor ce urmeaza a fi disputate. In articolul urmator vei putea gasi pronosticuri pentru cele mai interesante partide, dar si analiza intalnirilor respective.

florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 58.6%
Castigate: 17/29
Olanda vine cu un moral foarte bun dupa ce la ultimul turneu final european a cucerit medalia de bronz, iar acum are o grupa destul de grea in care va lupta cu Slovenia, Serbia si Norvegia pentru calificare. In aceste conditii, tinand cont de adversarele ce urmeza pentru batave ma astept la un debut foarte bun, cu un succes contra Sloveniei poate face primul pas in vederea obtinerii unui loc din primele 3. Adversara sa este o echipa masiva, formata in mare pe scheletul lui Krim Ljubljana. Mizez pe un succes al  Olandei la cel putin 3 goluri avans, este meciul sau de debut si va face tot posibilul sa plece cu un moral bun in actualul turneu final. 

Olanda - Slovenia
Pronostic: victorie Olanda - 2.5 goluriCota: 1.52Germania vs Brazilia este un alt meci interesant in care europenele pornesc cu prima sansa potrivit opiniei caselor de pariuri. Sud americancele insa sunt o echipa imprevizibila, ce poate produce surpriza, mai ales ca nu este vorba de o diferenta certa de valoare intre cele doua reprezentative. Ma astept la un meci echilibrat in care cele doua formatii sa lupte cot la cot, as miza chiar pe un rezultat pozitiv obtinut de Brazilia, insa aleg un pronostic totusi de siguranta. 

Germania - Brazilia
Pronostic: Brazilia + 1.5 goluriCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tara gazda, Japonia, are un meci facil la debutul sau, Argentina nefiind teoretic un adversar de speriat pentru nationala nipona, una obisnuita cu prezentele la turneele finale de campionat mondial sau olimpiada. Tinand cont ca este tara gazda si de seriozitatea specifica acestei tari, nu dau Argentinei multe sanse de a pune probleme unei echipe mult mai valoroase si care va evolua in fata propriului public. 

Japonia - Argentina
Pronostic: Japonia peste 24.5 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here