Ponturi – Cehia – Romania – Campionatul European de handbal feminin – 13.12.2016

664

Marti de la ora 17:15 Romania va disputa al doilea meci din grupa principala 2 de la Campionatul European de handbal feminin. Partida contra Cehiei va putea fi urmarita in direct la TVR 2.

Romania a debutat cu o victorie categorica in aceasta grupa principala, 29:21 cu Ungaria. Partida a fost una in care Cristina Neagu a fost one man show, “Messi al handbalului” reusind 10 goluri. A fost al treilea succes pentru romance, dupa cel cu Croatia (31:26) si Rusia (22:17).

Romania are cea mai buna aparare de la Helsingborg dupa jocurile cu adversarii din grupa principala, primind in medie 20.33 goluri pe meci. Crina Pintea cu 5 blocaje este a doua cea mai buna jucatoare la acest capitol din turneu, dupa frantuzoaica Beatrice Edwinge. Cristina Neagu este principala marcatoare a competitiei cu 33 de goluri.

Cehia a pierdut meciul de debut in grupa principala dar a facut-o demn, cu 24:26, in ciuda faptului ca adversarii aveau la victorie doar o cota de 1.26. Pentru cehi a fost al treilea esec consecutiv, singurul ei rezultat pozitiv fiind victoria cu Ungaria din primul meci de la acest turneu.

Romania si Cehia s-au intalnit ultima data anul trecut in luna noiembrie intr-un meci amical, Romania castigand cu 31:26.

Ponturi pe statistica

Romania a castigat ultimele 3 meciuri pe cand cehoaicele le-au pierdut pe ultimele 3 victorie Romania 1.20 200 bonus
Cehia n-a pierdut la acest turneu vreun meci la o diferenta mai mare de 4 goluri Cehia +4.5 1.80 200 bonus

Pontul nostru

  • Romania este mare favorita in acest joc, dar cehoaicele s-au tinut bine in meciul cu Rusia si trebuie sa fim atente. Daca jocul defensiv va functiona la fel ca in meciurile precedente, doar de la croate primind mai mult de 22 de goluri. Cehia s-a aparat si ea bine cu Rusia in urma cu doua zile si n-ar fi exclus ca limita de 52 de goluri sa nu fie depasita in partida de marti dupa-amiaza.

Pont (incredere 8/10): sub 52.5 goluri 1.85  Betano

Sursa foto: digi24.ro