Ponturi Cupa Spaniei – 05.12.2014

406

Ponturile zilei Cupa Spaniei – Astazi au loc ultimele trei meciuri programate in aceasta saptamana in Cupa Regelui Spaniei. Incercam sa va oferim pronosticuri cat mai bune care sa le luati pe bilete pariuri pe care aveti de gand sa le jucati!

Pronostic Albacete – Levante

Meciul zilei din Cupa Spaniei va avea loc pe Estadio Carlos Belmonte. Cele doua formatii lupta pentru evitarea retrogradarii in campionat si nu stim cat de mult le intereseaza aceasta competitie. Albacete este pe 21 in Segunda Division, dar are un moral bun dupa ce a castigat ultimele doua partide. Levante dupa trei jocuri bune a pierdut la Espanyol in ultimul joc. Foarte probabil cei doi tehnicieni se vor gandi mai mult la jocurile de lunea viitoare din campionat. De aceea ar putea modificari in echipele de start, modificari care ar putea da peste cap angrenajele defensive, astfel ca ne asteptam sa vedem goluri in acest joc. De la inceputul lunii noiembrie Albacete are patru astfel de meciuri din cinci disputate, iar Levante are numai meciuri de “GG” in aceiasi perioada (doar patru jocuri).
Pronostic: peste 1.5 goluri la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

Pronostic Getafe – Eibar

Duel echilbrat intre doua formatii de pluton din La Liga. Ambele au pierdut cate doua jocuri din ultimele trei disputate. Greu de prezis ce se va intampla in acest joc, dar totusi ar merge jucat pe faptul ca echipa lui Contra nu va marca mai mult de un gol. Doar de doua ori in acest sezon a marcat Getafe mai mult de un gol, de fiecare data in deplasare. Eibar vine dupa un meci convingator din punct de vedere defensiv, meci castigat cu 1:0 la Vigo. Fiind vorba si de o prima mansa credem ca cele doua formatii nu-si vor asuma riscuri prea mari si se va juca mai mult la mijlocul terenului.
Pronostic: Getafe sub 1.5 goluri la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

Pronostic Betis – Almeria

Aflata pe locul 5 in Segunda Betis are ca obiectiv principal in acest sezon promovarea in Liga 1. Nu stim cat de mult o avantajeaza aglomerarea programului cu meciuri din Cupa Spaniei in conditiile in care este greu de crezut ca poate ajunge mai sus de sferturi. De partea cealalta Almeria nu trece printr-o perioada fasta, avand doar un egal in ultimele sase meciuri oficiale. Cum ambele echipe vor fi mai mult cu gandul la jocurile din campionat ne asteptam sa vedem un meci anost, in care limita de doua goluri nu va fi depasita.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.80 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Spania Copa del Rey si primiti un bonus de pana la 400 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here