Ponturi Europa League – Grupa I (etapa 5)

337

europa-league1Ponturi Europa League – Grupa I (etapa 5) – In grupa I din Europa League lupta pentru primele doua locuri se da in trei, cu Sparta si Napoli, dar si cu Young Boys care sta la panda.

Pronostic Slovan Bratislava – Young Boys

Fara vreun punct dupa patru jocuri Slovan Bratislava este deja eliminata din competitie. Pentru ea este mai importanta acum partida de duminica de la Dukla, asta pentru ca nici in competitia interna n-o duce prea bine, aflandu-se doar pe locul sase. Campioana Slovaciei nu numai ca a pierdut jocurile din aceasta grupa I, dar in majoritatea s-a si facut de ras, nereusind sa marcheze vreun gol, dar primind in schimb 14. Young Boys vine dupa doua victorii si trebuie s-o obtina si pe a treia pentru a se apropia de primele clasate. In prezent o despart trei puncte de Napoli si Sparta Praga si cum in ultimul joc evolueaza acasa contra cehilor o victorie astazi ar putea s-o apropie mai mult de calificare. Problema elvetienilor este ca au pierdut ambele deplasari din aceasta grupa, primind in fiecare cate trei goluri. Avem asadar o echipa nemotivata si o alta care are mare nevoie de victorie si tinand cont si de scorul din tur credem ca elvetienii vor reusi sa obtina un nou succes.
Pronostic: victorie Young Boys la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

Pronostic Sparta Praga – Napoli

Ambele formatii vin dupa meciuri in care au marcat multe goluri, diferenta fiind ca Napoli a si luat trei goluri, acasa de la Cagliari. Ambele sunt neinvinse de o perioada buna de timp, Sparta Praga ne-a oferit numai meciuri spectaculoase in aceasta grupa, toate incheindu-se cu minim trei goluri. Napoli a terminat ultimele trei goluri din aceasta grupa fie doar cu goluri marcate, fie doar cu goluri primite. Prezenta in Europa League in ultimii ani napoletanii au ajuns la cinci deplasari consecutive in aceasta competitie incheiate cu mai putin de trei goluri. Dupa ce in tur am avut un meci frumos acum credem ca aceasta serie a napoletanilor se va intrerupe. Mergem asadar si aici pe un over.
Pronostic: peste 2.5 goluri la o cota de 1.85 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a cincea a grupei I din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here