Ponturi Europa League – Grupa G (etapa 5)

393

europa-league1Ponturi Europa League – Grupa G (etapa 5) – Cu Sevilla la patru puncte de locul trei si cu o deplasare grea a andaluzilor la Rotterdam aceasta grupa G este extrem de interesanta.

Pronostic Rijeka – Standard Liege

Ultima clasata cu patru puncte Rijeka trebuie sa forteze victoria astazi, pentru ca altfel sansele de a se califica scad mult pentru ca in ultima etapa merge pe Sanchez Pizjuan. Croatii au jucat in ultimele doua editii din Europa League 11 jocuri acasa si desi au intalnit destui adversari dificili n-au pierdut vreodata, asta trebuie amintit in mod special pentru cei care vor sa mearga pe mana belgienilor. Standard a pierdut ultimele doua deplasari din toate competitiile, primind in ambele cate trei goluri. A si ei tot patru puncte, ambele obtinute acasa. Dupa ce a marcat de doua ori in tur Standard poate puncta si in Croatia, astfel ca cea mai buna sugestie aici este in opinia noastra “ambele echipe marcheaza”.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro 

[socialpoll id=”2234220″]

Pronostic Feyenoord – Sevilla

Mult mai atractiv din punct de vedere al afisului este duelul de la Rotterdam. Andaluzii sunt liderii grupei cu opt puncte, doua peste Feyenoord. Olandezii vin dupa cinci meciuri in care n-au luat gol. Sevilla in deplasare nu este o echipa de speriat din punct de vedere ofensiv, marcand un singur gol in precedentele trei jocuri externe mai dificile (a mai castigat in aceasta perioada o deplasare cu 6:0, dar in fata unei echipe din ligile inferioare din Spania). Nevoie mai mare de punct(e) pentru olandezi si tinand cont de modul in care evolueaza in deplasare Sevilla credem ca sunt sanse bune ca Feyenoord sa nu piarda astazi.
Pronostic: sansa dubla 1x la o cota de 1.50 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2234221″]

Pariati aici pe meciurile din etapa a cincea a grupei G din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here