Ponturi Europa League – Grupa J (etapa 5)

417

europa-league1Ponturi Europa League – Grupa J (etapa 5) – In grupa Stelei lupta pentru primele doua locuri se da intre trei formatii. Treburile se pot simplica la maxim daca Dinamo castiga acasa cu Rio Ave, iar Steaua se impune in Danemarca.

Pronostic Aalborg – Steaua Bucuresti

Neinvinsa in ultimele cinci meciuri oficiale Steaua are misiunea de a obtine macar un punct la Aalborg, asta pentru a fi la propria mana in ultima etapa. Campioana Romaniei ne-a oferit meciuri spectaculoase in aceasta editii a Ligii Europa. Toate jocurile ei au avut parte de minim trei goluri, “apogeul” fiind acel incredibil administrat in tur danezilor. In afara de deplasarea de la Kiev Steaua a marcat in fiecare joc minim doua goluri. Aalborg a cedat duminica la Midtjylland si n-o duce prea bine in competitia interna. Astazi are nevoie de victorie, va trebui sa atace si de acest lucru ar putea profita stelistii. Chiar daca n-a luat gol acasa in aceasta editie a Ligii Europa Aalborg nu credem ca va rezista astazi si va termina meciul cu Steaua cu cel putin doua goluri primite.
Pronostic: Steaua Bucuresti sa marcheze peste 1.5 goluri la o cota de 2.35 la Sportingbet.ro

Pronostic Dinamo Kiev – Rio Ave

Dinamo Kiev isi asigura calificarea printr-o victorie in fata lui Rio Ave. Lusitanii in schimb sunt eliminati din competitie. Dinamo si-a revenit dupa “dusul rece” din Danemarca si a obtinut patru victorii si un egal in urmatoarele cinci partide. Au trecut mai bine de 360 de minute de joc de cand Dinamo a primit gol acasa. O echipa cu o defensiva buna in ultimele jocuri este si Rio Ave, lusitanii terminand ultimele trei partide fara vreun gol primit. Cu siguranta pentru ei mult mai important va fi meciul de duminica cu FC Porto si n-ar fi exclus sa vedem mai multe nume noi in tabara portugheza. Fara sa forteze Dinamo s-a impus cu 3:0 in tur. A condus la pauza cu 2:0 si o vedem capabila si astazi sa intre cu avantaj la cabine.
Pronostic: Dinamo Kiev sa conduca la pauza la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a cincea a grupei J din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here