Ponturi Europa League – Grupa K (etapa 5)

351

europa-league1Ponturi Europa League – Grupa K (etapa 5) – Fiorentina este lidera in aceasta grupa cu zece puncte. Italienii pot da o mana de ajutor celor de la PAOK daca vor castiga astazi in Franta. Grecii au meci in Belarus in fata unei echipe eliminata din competitie.

Pronostic Dinamo Minsk – PAOK Salonic

Bielorusii sunt iesiti din competitie, avand doar un punct dupa patru jocuri. Ei vin dupa cateva meciuri deloc faste, nereusind sa castige in luna noiembrie vreunul din cele patru jocuri disputate. In trei din aceste partide au reusit insa sa marcheze. PAOK este nevoita sa castige acest joc pentru a disputa apoi meciul decisiv acasa cu Guingamp. Grecii n-au jucat duminica in campionat, asa ca sunt ceva mai odihniti. Si ei au patru meciuri incheiate cu goluri in ambele porti din ultimele cinci disputate. In deplasare PAOK n-a stralucit in editia curenta a Ligii Europa din cele trei partide jucate reusind sa obtina doar un egal. Astfel chiar daca pentru gazde jocul n-are miza credem ca Dinamo va avea o reactie de orgoliu si va marca in poarta grecilor.
Pronostic: Dinamo Minsk peste 0.5 goluri la o cota de 1.50 la Sportingbet.ro


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

Pronostic Guingamp – Fiorentina

Guingamp se califica in optimi inca de astazi daca obtine un rezultat mai bun decat cel al grecilor de la PAOK. Trupa din Ligue 1 vine dupa doua esecuri si este penultima in competitia interna. In Europa League a reusit insa sa termina neinvinsa ultimele trei partide, asta dupa ce fusese invinsa cu 0:3 de Fiorentina in prima etapa. Italienii sunt in mijlocul unei serii de trei deplasari si cu calificarea deja asigurata si-ar putea conserva fortele pentru duelul de duminica de la Cagliari. Daca in tur Fiorentina s-a impus clar credem ca astazi vom avea macar o prima repriza echilibrata, in care Guingamp va incerca sa atace si Fiorentina va juca la trecerea timpului.
Pronostic: x pauza la o cota de 2.00 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a cincea a grupei J din Europa League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here