Ponturi Formula 1 – Portimao GP 02.05.2021

Scris de Wade01/05/2021

Grand Prix-ul Protugaliei va fi in locatia „Algarve International Circuit” in Portimao, pentru al doilea an la rand. Formula 1 se intoarce in aceasta tara dupa o absenta de doua decade, precedentele 13 editii din „marele circ” desfasurandu-se din 1984 pana in 1996 pe circuitul Autodromo din Estoril.

Cicuitul Portimao in sine este unul fantastic cu suisuri si coborasuri, cu 15 viraje si extrem de larg mai ales in zona de „start/finish”, asta incuranjand depasirile si implicit spectacolul.

Ce calificari am avut ieri fratilor la Portimao, cu Valtteri Bottas terminand pe primul loc inaintea colegului sau Lewis Hamilton, la o diferenta de doar 7 miimi de secunda. Mercedes a pus ambii piloti pe prima linie la start, in fata rivalilor de la Red Bull. Mercedes a recuperat astfel distanta fata de rivalii de la Red Bull mult mai rapid decat ar fi crezut specialistii si vom avea o noua batalie intre cele doua echipe, una ce se anunta fabuloasa!

Am scris in ACEST ARTICOL o analiza completa a sezonului in curs, unul pe care-l vad extrem de spectaculos.

Cote pariuri Formula 1 – Portimao GP – 2 mai 2021

Hamilton a fost negat la limita in a obtine al 100-lea pole position din cariera, colegul sau finlandez facand un tur fabulos pe final in ciuda conditiile meteo nefavorabile (vant puternic). Pentru Mercedes a fost o noua performanta „neasteptata”, declaratiile conducerii dar si ale pilotilor fiind in acest sens. Nu stiu cat adevar este aici, cert este ca masina patronata de Totto Wolf se misca excelent in ultimele 2 weekend-uri din Marele Circ si e foarte posibil sa avem ambii piloti Mercedes in Top 3.

Spre deosebire de anul trecut, diseara nu vom avea ploaie in Portugalia. Daca ne amintim de cursa din 2020 cu ploaie, safety car si alte incidente, Hamilton a plecat tot in urma lui Bottas si a avut nevoie cam de 20 de tururi pentru a-si depasi colegul de echipa. Dupa ce a realizat insa acest lucru, englezul nu s-a mai uitat inapoi, castigand cursa cu un ecart de aproape 26 de secunde. E o cursa ce-i place si i se potriveste lui Lewis, si ma astept sa-l vedem din nou fericit la final.

Masinile Red Bull vor pleca din a doua linie pe grila, ambii piloti avand rezultate asemanatoare, Sergio chiar avand un timp mai bun in Q1 si Q2 fata de Max. S-a vazut insa ca masinile nu sunt la aceeasi capacitate ca rivalii de la Mercedes, iar declaratia lui Verstappen este una de nemultumire: „nu m-am bucurat nici macar de un singur tur in acest weekend datorita starii circuitului”. Olandezul a fost atat de aproape de Hamilton (ca performante) in primele doua curse, insa va ramane acest duel si azi?

Ponturi pariuri Formula 1 – Portimao GP

Recomandare: George Russell sa termine cursa in puncte @4.00 la Betfair

Pentru pariorii care vor sa riste pe o cota mare, dar realizabila – englezul George Russell are o cota fabuloasa pentru a termina in puncte, el aflandu-se afla la o singura pozitie de acest „achievement”. Iar faptul ca a terminat in afara Top 10 ii ofera sansa de a-si alege tipul de „gume” si sa pregateasca o strategie care sa fie in beneficiul sau. Russell tine mine cursa trecuta de la Imola, prima in care a avut sansa de a oferi echipei primele puncte din acest sezon, o eroare neindeplinind acest „vis”. Englezul a aratat solid in acest weekend, iar echipa Williams are inca un weekend solid, cota de la Betfair fiind una de atacat. Ar fi pentru prima oara din iulie 2019 cand Williams obtine punct(e) intr-o cursa de F1.

Pariu principal: Lewis Hamilton castiga cursa @2.00 la Unibet

Portimao GP 02.05.2021 ponturi pariuri

Anul trecut am vazut cat de bine s-a descurcat Lewis pe acest circuit, si nu vad ca lucrurile sa stea diferit in aceasta seara. Da, pleaca de pe locul secund, insa a demonstrat si in cursa trecuta ca se va lupta de la egal la egal cu Max pentru titlul de campion. Si cu Bottas folosit de Toto Wolff ca tampon intre el si masinile Red Bull, englezul isi poate adjudeca o victorie extrem de importanta. Am vazut ca doar Red Bull poate concura cu adevarat de la egal la egal cu Mercedes, insa masinile manageriate de Christian Horner nu s-au aratat deloc rapide in acest weeknd. Avem cea mai buna cota la Unibet pentru a ne dubla investitia in cazul unui succes al lui Hamilton.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Portimao GP 02.05.2021
Pronostic: 
Lewis Hamilton castiga cursa
Cota: 
2.00

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: