Ponturi fotbal 24.04.2015; vezi la ce partide recomandam pronosticul “peste 2.5 goluri”

298

pronosticuri fotbalPonturi fotbal 24.04.2015; vezi la ce partide recomandam pronosticul “peste 2.5 goluri” – Cinci meciuri in care credem ca se vor marca minim trei goluri am ales pentru astazi. Baza este reprezentata de liga secunda din Olanda, dar avem propuneri si din Australia, Belgia sau Croatia.

  • Brisbane Roar – Newcastle Jets > peste 2.5 goluri, cota 1.615 la Sportingbet.ro

Meci din ultima etapa a campionatului australian. Oaspetii se afla pe ultimul loc, dar pot termina sezonul pe locul noua. Vin dupa un meci spectaculos, pierdut cu 3:4 acasa in compania lui Sydney FC. Patru din precedentele cinci deplasari in care a evoluat aceasta formatie s-au incheiat cu peste 2.5 goluri. De partea cealalta, Brisbane Roar va incheia sezonul pe locul sapte. A incheiat patru din precedentele cinci jocuri de acasa cu mai mult de doua goluri. Goluri multe s-au marcat si in primele doua dueluri directe din acest sezon, Brisbane Roar castigandu-le pe ambele in deplasare.

Meci din play-off-ul pentru Europa League intre doua formatii care s-au intalnit si in urma cu sase zile. Atunci Mechelen castiga acasa cu 4:0 si in urma acelui rezultat se afla pe primul loc in acest play-off. De altfel toate cele trei dueluri directe din acest sezon au avut minim trei goluri, lucru care ne asteptam sa se intample si astazi.

  • Lokomotiv Zagreb – NK Zagreb > peste 2.5 goluri, cota 1.666 la Sportingbet.ro

Avem un nou derby in Zagreb dupa cel de saptamana trecuta dintre Lokomotiv si Dinamo. In ultimele trei etape Lokomotiv n-a obtinut decat un punct, NK niciunul. Chiar si asa ambele au reusit sa marcheze in toate aceste jocuri si sunt premise pentru un meci spectaculos. Ultimul duel direct a avut loc in urma cu doua luni, Lokomotiva castigand in deplasare cu 6:0, marcandu-se astfel dublul golurilor inscrise in precedentul derby in care Lokomotiv a fost gazda. Sunt asadar auspicii sa vedem goluri multe in acest joc.

Almere este o echipa de pluton, lipsita de motivatie in finalul sezonului. Ea a incheiat cu minim trei goluri cinci din ultimele sase partide disputate. Acasa a marcat minim doua goluri si a primit tot minim doua in fiecare din precedentele trei jocuri. Volendam trage tare pentru a ramane pe loc de play-off. Vine dupa doua partide in care desi a marcat cate doua goluri a pierdut, primind in acestea zece goluri. In cinci din ultimele sase meciuri in care a evoluat Volendam in campionat s-au marcat peste 2.5 goluri. Sa mai spunem si ca precedentele opt dueluri directe oficiale au avut parte de minim trei reusite.

  • Roda – Jong Twente > peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Sportingbet.ro

Roda are asigurat locul de play-off, cu trei etape inainte de final avand zece puncte fata de locul sase. Are motive sa traga tare pentru a termina pe locul trei. Acasa in ultimele opt meciuri doar o data nu ne-a oferit un meci cu minim trei goluri, iar in precedentele doua dueluri de aici a marcat zece goluri. Twente II a marcat cate doua goluri in cinci din ultimele sase deplasari, dar a primit gol in toate aceste jocuri, asa ca putem spune despre ea ca in deplasare este clar o echipa de over si credem ca va continua si astazi pe aceeasi linie.

Pariati aici aceste predictii fotbal si primiti bonus pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here