Ponturi fotbal “ambele echipe marcheaza” pentru sambata 18.04.2015

211

pronosticuri fotbalPonturi fotbal “ambele echipe marcheaza” pentru sambata 18.04.2015 – Cu o oferta destul de bogata la dispozitie va vom propune in acest articol acele meciuri in care credem ca vom avea parte de goluri inscrise de ambele formatii implicate.

  • Chelsea – Manchester United > ambele echipele sa marcheze, cota 1.85 la Sportingbet.ro

Argumentele pentru acest pronostic le gasiti in articolul Ponturi pariuri azi Anglia Premier League 18.04.2015 – vezi care este meciul zilei!

  • Willem – Groningen > ambele echipe să marcheze, cota 1.60 la Sportingbet.ro

Cele doua formatii sunt vecine de clasament. Ambele au cate 39 de puncte, sapte mai putine decat echipa aflata pe ultimul loc care duce in play-off-ul pentru Europa League. Cum au mai ramas pentru etape din sezon putem spune ca ambele isi joaca ultima sansa in aceasta lupta. Willem in ultimele cinci runde a primit gol de fiecare data si a marcat in patru dintre ele. Mai mult, atunci cand a inscris in aceasta perioada a facut-o de minim doua ori. Groningen vine si ea dupa patru jocuri succesive terminate cu goluri in ambele porti. In deplasare desi nu castiga marcheaza constant de cinci jocuri. Trei din ultimele patru intalniri directe au avut goluri in ambele porti.

  • Zurich – St. Gallen > ambele echipe să marcheze, cota 1.65 la Sportingbet.ro

Meci cu implicatii in lupta pentru Europa League din Elvetia intre doua echipe despartite de trei puncte. Zurich sufera esecuri pe linie in ultimele patru etape si cu siguranta va da totul asta pentru a intrerupe aceasta serie astazi. Va intalni o formatie care dupa trei infrangeri succesive s-a impus in etapa trecuta cu 3:1 in fata celei de-a doua clasata. Pentru St. Gallen acel succes a fost a treia partida succesiva jucata in campionat incheiata cu goluri in ambele porti. Zurich n-a marcat acasa in 2015 si cu siguranta vor forta astazi impotriva unui oponent caruia i-a marcat de patru ori in ultima confruntare, chiar pe terenul acesteia. Precedentele doua intalniri directe au avut parte de goluri in ambele porti si la fel credem ca vor sta lucrurile si astazi.

  • Brechin – Dunferline > ambele echipe sa marcheze, cota 1.615 la Sportingbet.ro

Meci din liga a treia din Scotia intre doua formatii care au obiective similare in finalul sezonului. Brechin se afla pe ultimul loc care duce in play-off-ul pentru promovare si cauta sa ramana pe acesta, in timp ce Dumferline mai pastreaza sperante la acel loc patru doar daca va castiga astazi si se va apropia la patru puncte de acesta. Brechin in ultimele cinci etape are patru partide incheiate cu goluri in ambele porti, dintre care in trei am avut parte chiar de cate minim doua reusite de fiecare parte. Dumferline a marcat exact un gol in fiecare din ultimele patru deplasari, dar doar in duelul de pe terenul penultimei clasate a reusit sa scape fara gol primit si sa castige. Luna trecuta cele doua echipe incheiau cu scorul 1:1 duelul direct de pe acelasi teren. Un rezultat similar nu ne-ar surprinde daca se va repeta si astazi.

  • Sion – Basel > ambele echipe sa marcheze, cota 1.727 la Sportingbet.ro

Ultima propunere de astazi este tot din Elvetia. De data aceasta o vom avea in actiune pe lidera Basel si pe Sion. Cele doua formatii se vor intalni in luna iunie in finala Cupei Elvetiei. Pana atunci Basel incearca sa-si apropie si mai mult titlul iar oaspetii joaca doar pentru ca trebuie, fiind greu de crezut ca pot sa mai scoata ceva din acest campionat. Pana sa piarda in jocul precedent intern cu 0:5 cu Grasshoppers Sionul avea acasa patru meciuri succesive incheiate cu minim doua goluri marcate. De partea cealalta, Basel a marcat de 20 de ori in ultimele cinci etape, primind patru goluri. Au fost goluri in ambele porti in toate cele trei dueluri directe din acest sezon si pot fi si astazi dat fiind ca niciuna dintre echipe n-are o presiune si ambele vor juca relaxat.

Pariati aici aceste predictii pariuri si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here