Ponturi fotbal american 02.09.2021

0

Fotbalul american de colegiu isi continua etapele inaugurale, iar noi nu putem decat sa profitam de valorile excelente puse la dispozitie de casele de pariuri online. Am analizat meciurile de la noapte si am gasit 3 pronosticuri in care am incredere ridicata.

Dupa ce am reusit un 5W0L la partidele propuse sambata si duminica moralul este unul excelent. Hai sa-i dam drumul!

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 57.1%
Castigate: 20/35
O iau ca de obicei in ordine cronologica cu un match-up intre UCF si Boise State. In pronosticul prezentat pe canalul de youtube am mers pe victoria jucatorilor gazda, insa cred ca am gasit o valoare si mai buna pentru acest duel. Ar trebui sa vedem un fast-paced game intre doua din cele mai bune ofensive ce sunt in afara Power Five.

Cu aditiile lui Plough si Kinne ca offensive coordinators in ambele echipe, ritmul acestui meci ar trebui sa fie unul extrem de rapid, iar planul defensiv sa fie lasat deoparte. Ambele atacuri pot face damage la adversari, pentru ca cele doua defensive s-au situat in afara locurilor 90 la capitolul coverage, si dupa locul 100 la passing explosiveness allowed. Aleg over-ul aici, cu cea mai buna linie la Netbet.

Central Florida - Boise State (ora 02:00)
Pronostic: peste 67.5 puncte Cota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
In continuare am ales favorita noptii in NCAAF (in opinia mea), la duelul din Carolina, unde The Wolfpack primeste vizita jucatorilor din Florida. Optimismul este unul mare la gazde, dupa ce chiar revista Sports Illustrated a desemnat North Carolina State avand una din cele mai bune ofensive din ACC. Si din punct de vedere defensiv echipa are un avantaj clar in fata adversarilor.

Dupa aceste detalii NC State ar trebui sa defileze in acest meci si sa se impuna intr-o maniera categorica. Adversarii de la South Florida au pierdut un total de 8 meciuri in sezonul trecut (1-8 record), cu 6 din ele venind la o diferenta de cel putin 17 puncte. Vad un caz similar si azi, din acest motiv am ales si hanidicapul pe Wolfpack, cel mai bun value fiind la Fortuna.

North Carolina State - South Florida (ora 02:30)
Pronostic: North Carolina State -16.5 puncte Cota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Pentru final am ales meciul vedeta din aceasta noapte, Minnesota primind vizita oaspetilor de la Ohio State, intr-un match-up aparent dezechilibrat. La ora meciului avem sanse de 70-80% pentru precipitatii, iar asta nu va favoriza jocul aerian. Mai mult decat atat, antrenorul oaspetilor - Ryan Day a precizat ca in niciun caz un se va baza pe aruncarile noului QB, dorind sa dea sanse jucatorilor din pozitia de RB.

Identitatea acestor doua echipe este binecunoscuta inainte de duelul propriu-zis: gazdele vor sa stabileasca acel run-game si sa ruleze cat mai usor ceasul, in timp ce Buckeyes vor dori la randul lor sa ruleze cat mai mult mingea pe teren pentru a luia din presiunea prezenta pe umerii noului aruncator CJ Stroud. In aceste conditii, pariul inteligent pare sa fie cel pe under, in detrimentul favoritilor din Ohio.

Minnesota - Ohio State (ora 03:00)
Pronostic: sub 65.5 puncte Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here