Ponturi fotbal american 03.09.2021

0

Doar 1W-2L la ponturile oferite ieri in fotbalul american, un singur punct lipsind sa avem o noua zi pe plus.

La inceput de weekend am ochit 3 meciuri in care imi plac foarte mult valorile echipelor „underdog”.

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 57.1%
Castigate: 20/35
O iau din nou in ordine cronologica, primul meci ce m-a atras este cel dintre Virginia Tech si North Carolina, doua echipe ce fac parte din conferinte de pe coasta atlanticului. In sezonul trecut, duelul direct s-a disputat in Carolina, acolo unde echipa gazda avea o ofensiva excelenta, iar asta s-a vazut si pe tabela la fluierul final, scor 56-45.

Uraganul Ida a trecut prin zona, si inca sunt ravagii mari facute acolo, insa asta nu va periclita disputarea partidei. In mod normal as fi dat credit oaspetilor, insa ofensiva de anul trecut este usor slabita, iar imbunatatirile in aparare nu exista. In plus, la Virginia observam un sack rate ce ocupa locul 14, iar asta poate face diferenta in momentele cheie din finalul meciului.

Virginia Tech - North Carolina (ora 01:00)
Pronostic: Virginia Tech +7.5 puncte Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Duke se deplaseaza pentru un rematch cu Charlotte, un duel ce a avut loc anul trecut, si pe care Blue Devils l-au castigat din postura de gazde cu un categoric 53-19. S-au schimbat multe insa din sezonul precedent, si poate nu vom asista la o surpriza, insa echipa gazda are multe atuuri pentru a se tine de adversari, si a face acest meci extrem de interesant.

Defensiva jucatorilor de la Duke va deveni de la una de top - la una din cele mai slabe din ACC. Motivul este evident plecarea jucatorilor de top din defensive line, doar Chris Rumph si Victor Dimukeje combinand pentru 15.5 sacks in sezonul trecut. Cu 65% din tichete pe Duke, dar 57% din bani pe Charlotte, pariul merge pe echipa gazda cu un handicap de 1 TD.

Charlotte - Duke (ora 02:00)
Pronostic: Charlotte +7.5 puncte Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Pentru final am lasat poate cel mai interesant duel, cel dintre Northwestern si Michigan State, candva doua echipe cu pretentii in Big Ten. Pat Fitzgerald va avea de lucru la gazde, nicio alta echipa in afara de Alabama neavand ofensiva atat de decimata, dupa plecarile jucatorilor in fotbalul mare (NFL). Desi au inregistrat un record de 6-2 anul trecut, in acest sezon cand au la dispozitie 12 partide, linia de over/under pentru Northwestern a ramas la 6.5.

Spartans au inregistrat in sezonul trecut un defensive rushing succes care s-a situat pe locul 29, si sunt toate motivele sa credem ca aceste cifre se vor imbunatati, in principal pentru ca Jalen Hunt are un potential imens. Initial voiam sa aleg under-ul, insa afland ca meciul se va juca pe un teren neutru - vad un Value excelent la victoria echipei din Michigan. Este echipa care si-a pastrat majoritatea jucatorilor, in timp ce la adversari avem prea multe semne de intrebare on both ends of the field.

Northwestern - Michigan State (ora 04:00)
Pronostic: Michigan State castiga meciul Cota: 2.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here