Ponturi fotbal american 10.10.2021

Scris de Wade10/10/2021

Week 5 va fi de vis fratilor. Vom avea meci la Londra incepand cu ora 16:30, in timp ce apoi ne asteapta ca de obicei NFL Redzone, cu toata actiunea echipelor. Am analizat meciurile de azi si o sa evit echipele favorite, in schimb am gasit cateva valori de speculat la over/under la puncte, performantele individuale pe jucatori (inclusiv o cota bomba), dar si cateva formatii „underdog”.

Sa inceapa show-ul! 😀

Carolina Panthers – Philadelphia Eagles (ora 20:00) ponturi pariuri

O iau evident in ordine cronoliga, insa nu cu meciul de la Londra (unde nu am gasit vreo valoare concreta), ci cu partidele de la ora 20:00. Aici m-am oprit mai intai la duelul dintre Panthers(3-1) si Eagles(1-3), unde imi place valoarea echipei underdog. Christian McCaffrey este doubtful pentru meciul de diseara si foarte probabil nu va juca, asa ca Sam Darnold va avea de lucru in fata adversarilor din Philly. Acestia au pierdut saptamana trecuta cu Chiefs, infrangere normala, insa ii vad realizand un bounce back in fata echipei din Carolina. Am vazut duminica trecuta ca Panthers nu sunt o echipa care sa-si pastreze invincibilitatea, infrangerea cu Cowboys fiind evidenta. Eagles au 3 infrangeri la rand si sunt in foame de victorie, ii vad tinand aproape aici si nu exclud surpriza.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Carolina Panthers – Philadelphia Eagles (ora 20:00)
Pronostic: 
Philadelphia Eagles +3.5 puncte
Cota: 
1.87 @

Houston Texans – New England Patriots (ora 20:00) ponturi pariuri

Alt duel in care am gasit Value este la cel din Houston, unde Texans(1-3) primesc vizita oaspetilor din New England(1-3). Avem doua scoruri identice pentru doua formatii cu pretentii diferite. Un meci in care linia de over/under a scazut de la 41.5 la 39, ne arata ca in special defensiva oaspetilor va produce presiune si va crea turnovers. Daca esti fan Houston, probabil ca vei alege sa te uiti la Astros in loc de Texans in aceasta seara. Asta pentru ca am vazut cu totii ce a facut defensiva lui Bill Belichick in Week 2 vs Zach Wilson, imaginati-va ca Davis Mills este chiar mai slab decat Wilson, si asta e valabil si pentru colegii ce-l protezeaza. La Superbet inca mai avem linia de 16.5 puncte la totalul gazdelor, pe care o recomand pana la valoarea de 14.5.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Houston Texans – New England Patriots (ora 20:00)
Pronostic: 
Houston Texans marcheaza sub 16.5 puncte
Cota: 
1.95 @

Jacksonville Jaguars – Tennessee Titans (ora 20:00) ponturi pariuri

Jags(0-4) vs Titans(2-2) este alt match-up ce se anunta mai interesant decat vor bookmakerii sa credem. Cu o infrangere rusinoasa la Jets duminica trecuta, jucatorii pregatiti de Mike Vrabel sunt hotarati sa faca un bounce back in fata unei alte echipe fara victorie: Jancksonville Jaguars. E adevarat ca Julio Jones si A.J. Brown au lipsit saptamana trecuta, insa asta nu scuza greselile facute in acel meci de Titans, permitand adversarilor de la Jets sa faca un comeback improbabil. Aici am ales performantele lui Brown, receiver-ul din Tennessee va avea libertate de miscare fara colegul Jones (out), si in fata unui secondary ce este situat pe locul 28 in liga, ma astept la un breakout game din partea lui. Brown are abilitatile necesare sa faca acesti yarzi din 4-5 receptii.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Jacksonville Jaguars – Tennessee Titans (ora 20:00)
Pronostic: 
A.J. Brown peste 64.5 receiving yards
Cota: 
1.90 @

Minnesota Vikings – Detroit Lions (ora 20:00) ponturi pariuri

Cota bomba aleasa in acest Week 5 din NFL este la duelul din Minneapolis, acolo unde Vikings(1-3) vor sa-i lase pe Lions(0-4) fara victorie in acest start de sezon. Am vazut cu totii duminica trecuta greselile facute de Detroit atat din punct de vedere al playbook-ului ales, cat si la nivel de jucatori – in inspiratie. Nu va fi mai usor in aceasta seara, mai ales ca Minnesota vine dupa un esec greu de digerat acasa vs Browns. In mod normal l-as fi ales pe Dalvin Cook la performantele jucatorilor, insa RB-ul din Minneapolis are probleme medicale, si probabil va avea din nou snap-uri limitate. Justin Jefferson este receiver-ul vizat, pustiul ce a jucat in colegiu la LSU Tigers facand show in acest start de sezon. Cu o linie situata la 83.5 receiving yards si favorit sa marcheze TD alaturi de Thielen, fortez putin lucrurile – la o super cota la Betfair.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Minnesota Vikings – Detroit Lions (ora 20:00)
Pronostic: 
Justin Jefferson 100+ receiving yards & 1+ TD
Cota: 
4.50 @

Las Vegas Raiders – Chicago Bears (ora 23:05) ponturi pariuri

Imi plac echipele underdog in aceasta etapa cu numarul 5 din NFL, urmatoarea pe lista este la duelul din Vegas intre Raiders(3-1) si Bears(2-2). Ambele echipe au cate un jucator important OUT: la Raiders in pozitia de cornerback Mullen Jr. va fi inlocuit de Nate Hobbs, in timp ce la Bears – titularul pe pozitia de RB – David Montgomery va fi inlocuit de Damien Williams. Vor fi multe tensiuni in vestiarul gazdelor dupa acuzatiile de rasism asupra lui antrenorului Joe Gruden, prima infrangere din sezon, dar si programul incarcat al deplasarilor si doua meciuri cu OT. Il vad pe Williams avand un meci solid impotriva defensivei din Las Vegas, si pe Bears tinand aproape pana pe finalul meciului. Nu exclud surpriza aici, cota de 3+ la unele case de pariuri online fiind extrem de tentanta.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Las Vegas Raiders – Chicago Bears (ora 23:05)
Pronostic: 
Chicago Bears +6.5 puncte
Cota: 
1.85 @

L.A. Chargers – Cleveland Browns (ora 23:05) ponturi pariuri

Chargers(3-1) vs Browns(3-1) se anunta alt meci extrem de atractiv in aceasta duminica plina de NFL. Alegerea unei castigatoare aici e ca si cand ai arunca cu banul, in schimb – am gasit o valoare buna la linia under. Avem doua echipe care adora sa detina mingea si sa controleze ceasul in meci: Cleveland este pe locul 2 in liga la capitolul time of possession (34:21), in timp ce Chargers sunt pe locul 8 (32:18). Mai mult decat atat, under-ul a incasat in ultimele 2 meciuri jucate de Browns, si in ultimele 4 jucate de Chargers (chiar in 8 din ultimele 10 partide cu Justin Herbert titular). Desi linia a scazut, inca am gasit valoare la acest key number 48. Ma astept la un meci in care sa primeze jocul de running si cele doua defensive.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
L.A. Chargers – Cleveland Browns (ora 23:05)
Pronostic: 
sub 48.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Arizona Cardinals – San Francisco 49ers (ora 23:25) ponturi pariuri

Pentru final – nu, nu am ales o castigatoare in Sunday Night Football (heart says Bills, but the head says Chiefs), ci m-am orientat spre alt match-up unde vad o discrepanta prea mare oferita echipei favorite. Este duelul din Arizona, unde Cardinals(4-0) incearca sa ramana singura echipa neinvinsa din NFL in fata rivalilor de la Niners(2-2). State Farm Stadium este binecunoscut oaspetilor din San Francisco, ei jucand in sezonul trecut pe aceasta arena din cauza situatiei sanitare. E adevarat ca Jimmy Garoppolo va fi inlocuit de tanarul Trey Lance, insa asta nu inseamna neaparat un downgrade pentru Niners. De cand s-a lungit distanta pentru acel extra point dupa TD, numarul 6 a devenit al 3-lea ca si numar cheie in NFL sprea dupa 3 si 7. Vad un letdown spot pentru Cards dupa victoria vs Rams si un bounceback spot pentru 49ers dupa 2 esecuri la rand.
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Arizona Cardinals – San Francisco 49ers (ora 23:25)
Pronostic: 
San Francisco 49ers +6.5 puncte
Cota: 
1.87 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: